Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 28 évesen egy saját büfével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen egy saját büfével mennyire számítok jó partinak Budapesten pasiként?

Figyelt kérdés
Havi szinten fixen hoz 400-600 nettó körül nekem.
2019. nov. 7. 23:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha lángost is árulsz, engem határozottan érdekelsz.
2019. nov. 7. 23:48
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Nagyszerű, akkor ideje lesz egy tisztességes ruhatárnak, edzőterembe járásnak, némi arctornának, hogy abból a kelttészta-képedből valami emberit varázsolj végre.
2019. nov. 8. 00:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem ( csak) ettol leszel jo parti...
2019. nov. 8. 00:18
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég kevés egy kapcsolathoz, hogy buli után ingyen be tudok dobni egy csípős gyrost...
2019. nov. 8. 00:23
 5/21 A kérdező kommentje:

Azért vannak igények dögivel! Egyszer azt írjátok olyan pasi kell akire lehet alapozni meg nem céltelen tengődő segédmunkás.

Aztán itt a vállalkozó pasi, és megy a nyafogás!

Milliárdos legyek vagy mi?

2019. nov. 8. 00:28
 6/21 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez ilyenkor inkább csak egy melós képet fest rólad a nők többségében. Ha viszont a szüleidé lenne a büfé és te egyszerűen csak jó módban élnél ami látszodna is rajtad az már jobban imponálna nekik. Egész jó a 400-600 egyébként, viszont Pesten ilyet találnak maguknak öltönyös kivitelben is bőven.
2019. nov. 8. 00:29
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ooooh engem megvettél volna, ha beelőzöd a férjem :D kit érdekel a havi kereseted?! Az ingyen hambiiii gyrossal desszertként egy kis sajtos tejfölös lángossal mindentvisz :D
2019. nov. 8. 00:32
 8/21 A kérdező kommentje:

Utolsó,gondolom az is gáz hogy egész sokat dolgozom! Lényegében a legtöbbet én vagyok bent, meg van egy kisegítőm!

Én szeretem etetni az emberek, hivatásként élem meg, akkoris csinálnám ha fele ennyit keresnék vele.

2019. nov. 8. 00:35
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Részegedsz már omlószcsacsika?
2019. nov. 8. 00:43
 10/21 A kérdező kommentje:
Éppen borozgatok jelenleg utolsó, honnan tudtad?
2019. nov. 8. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!