Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg nagyon különböző az ízlése?
Csak mert van itt egy férfi, aki gyakran felteszi a saját képét. Most is kitett egy kérdést, és a nők csak úgy olvadoztak. De tényleg, 80% szerint nagyon helyes a pasi. Láttunk már olyat, hogy valakit átlagosra értékeltek - de a nőknél az átlagos: másnak lehet, hogy kellesz, nekem nem.
Ezzel szemben szinte bármilyen nőről kitesznek képet, szinte biztos, hogy olyan 50% körüli lesz a megoszlás, kinek (mennyire) tetszik. Valaki a pici lányokat szereti, más a magasakat. Valakinek a husis jön be, megint másoknak a vékony. Ugyanez igaz a mellre, hajra, arcra, orra...
Nőknél, úgy tűnik, van egyféle arcberendezés, ami sikeres, a többi meg mind "átlagos", vagy csúnya.
Miért ilyen klónszerű a nők 80%-a?
Nekem világ életemben az alábbi jött be: sötét haj, sötét szem, szakáll. Én szőke vagyok zöld szemmel.
Ez a pasi is jóképű de valami tuti nem klappol vele ha itt közvéleménykutat ezért valószínűleg hamar kioffolnám, kinézet ide vagy oda.
Azt pedig csak zárójelben teszem hozzá, hogy ázsiában és dél-amerikában ahol minden pasi sötét hajú és sötét szemű, ott minden nőnek a szőke kell kék szemmel. Az kell ami nincs, ez a nőkbe van kódolva. Egy, a nőtől teljesen más karakterű férfitől erősebb immunrendszerű gyerekek szület(het)nek mint egy ugyanolyan kalibertől aki esetleg hasonló problémákat hordoz mint a nő. Az európai nők többsége emiatt a mediterrán típusra bukik a latinak meg az északi típusra.
Azt pedig egy kutatásban kimutatták, hogy a nők ovuláció alatt magasabb arányban választottak maszkulin jegyekkel pl.: szakállal, kidolgozott izmokkal, sötétebb színjegyekkel bíró férfiakat kép alapján. Ennek is egyszerű oka van: magasabb tesztoszteron szintet vagyis erősebb férfit feltételez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!