Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezte már azt valaki hogy szerelmes, de mégsem tudja elképzelni hogy egy párt alkotnak az illerővel?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 19:51
11/19 anonim válasza:
Hogy mitől lehetetlen a kapcsolatunk? A köztünk lévő nagy korkülönbség miatt. (Én vagyok az idősebb.)
12/19 anonim válasza:
Nálam is a korkülönbség, és én vagyok az idősebb, ami nem túl jó felállás.
13/19 anonim válasza:
Pláne akkor lehetetlen, ha nőként vagy az idősebbik fél, ahogy most én. :(
14/19 anonim válasza:
teljesen más a jövőképünk. plusz ismerem, mint a tenyerem. nem bízom meg benne. tudom,hogy ő is szeret engem, de túl labilis.
15/19 anonim válasza:
Én a #12 83%-os vagyok, és igen, nőként vagyok idősebb én is. :-/ Ez van.
16/19 anonim válasza:
Nálam azért, mert tudom, hogy megbízhatatlan, és hogy teljesen mas vilag mint én...
17/19 anonim válasza:
Volt ilyen, többször is.
Példák:
- tanárom volt, etikátlannak tartottam volna
- tudtam, hogy neki nem én vagyok a zsánere vagy személyiségileg nem passzolnánk
18/19 anonim válasza:
Van ilyen helyzetem jelenleg is. Agyalok rajta, hogyha mégis, akkor milyen lenne. Vagy hogy min kellene változtatnom, hogy végre legyen valami belőle.
19/19 anonim válasza:
Igen. Néha túl ridegnek találtam és az olyat nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!