Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüliek! Ti hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 16:42
1/17 anonim válasza:
Anyám a munkahelyén ismerkedett meg a jelenlegi pasijával.
2/17 anonim válasza:
ÉLET, azaz BÁRHOL és BÁRMIKOR!
Mert nem vagyok idióta kiskölyök, aki fosik odamenni egy nőhöz.
3/17 anonim válasza:
sok itt a hülye, beteges 40-es vagy a kamasz szűz fiúcska, aki viccesre veszi a figurát. Én azért 34 évesen kíváncsi lennék értelmes válaszokra, mert egy 40 es nagyon nem 60-as hogy kórházba járjon...
4/17 anonim válasza:
Munkahely, internet, rendezvények, képtár, múzeum.
5/17 anonim válasza:
A férjem egy strandon ismertem meg.
6/17 anonim válasza:
#6 szarok én rá, hogy milyen válaszokra vágysz :) Lepontozhatod, de attól még a párom a kórázban dolgozik, én meg azon az osztályon feküdtem. 41 éves vagyok, több mint 20 éve járok oda hozzájuk. Örülj neki, hogy neked nem kell :)
7/17 anonim válasza:
Az sztk nem is vicc. Keresztanyam a fogászati varoban ismerkedett meg a jelenlegi parjaval.
8/17 anonim válasza:
Bocsi, én nem arra gondoltam. Hanem ha valaki troll és egy 40 esről az jut az eszébe, hogy állandóan kórházban van, mert arra asszociál, hogy már öreg. Az más, ha tényleg beteg. Az nem vicc dolga. Senkit sem pontozok le.
9/17 anonim válasza:
Én már sehol. 5 éve befejeztem. Elég volt. Egyedül nyugodtabb az életem.
10/17 anonim válasza:
Melyik félkegyelmű töröltette a "kórház " válaszomat? Tényleg ott ismertem meg a párom, ott dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!