Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarana ha lány, akivel ismerkedtek, több mindenre érzekeny, allergiás, ezért az étel, ital meghívásokat visszautasítja?
Mindig olyan kínosan érzem magam. Az alkoholos, tejes, fűszeres dolgokat sem ehetek, ihatok és mindig magyarázkodom pl.
egy ital meghívásnál, hogy miért nem fogadom el, és van aki azután is tovább erőlteti, hogy de fogadjam el.
Egyéb programoknál is úgy érzem, hogy finnyásnak tartanak, aki mindenen problémázik.
Mit gondoltok?
Azon mit kell magyarázkodni, hogy érzékeny-allergiás vagy az adott cuccra?
Ki az, aki ilyen után még erőlteti? (Érdekes fazonokkal randizhatsz.)
Én azt gondolom, hogy nem az igazat mondod el a randipartnereidnek és ebből indul a probléma.
Avagy agyhalottakkal randizol.
Az ital meghívás áltálaban ismeretlenek, akik barátnőimmel együtt meghívják (akik vígan el is fogadják) és "köszi, nem kérek" majd "nem bírom/ nem ihatok" mondatokat kéretésnek veszik.
Másik esetben inkább, csak ilyen "együnk egy jegkrémet" szitu vázol, "akkor pizzát, lángost stb." Több mindent felsorol, én meg próbálom bizonygatni, hogy tökéletesen el vagyok a pohár üdítővel, de ő egyen nyugodtan, amit szeretne.
Lehet, hogy a fellepeseden kene egy kicsit csiszolni. Talan tul riadtan mondod es azt hiszik csak udvariaskodsz egy olyan esetben, amikor nem teszed hozza, hogy erzekenyseg miatt nem kered. Talan mindig ott remeg a hangodban az elnezest keres, a bocs hogy elek hozzaallas, es sajnos az emberi psziche olyan, hogy csak a hatarozott emberektol vesznek komolyan barmit is. Es tenyleg nagyon egyszeru emberek lehetnek ezek, akik sosem hallottak meg etelerzekenysegrol...
Az is segithet meg rajtad, ha nem masoktol varod az otleteket, hanem elejet veszed a faggatozas-visszautasitas vegtelen koreinek es te magad javasolsz evos helyet.
En meg liszterzekeny vagyok . Semmilyen gabonat nem eszek. Se tejtermeket,kizarolag kecskebol keveset.
Alkoholt se iszok. Etterembdn nem eszek iszok,mert a tanyerok stb is szennyezettek gabonamaradvanyokkal.
Akinek ez nem tetszik,magara vessen.
Lehet setalni,mozizni,napozni sajat etellel. Nehogymar ez problema legyen. Regen csak draga ettermekbe jartam.
Ha valaki allergiás ilyne Olyna érzékenysége van az teljesen érthető,
De van aki már túlzásba tolja ezt az királylány dolgot:ez se jó,az se jó,semmi se jó témàt ....hallottam ilyet multkor pont pultnal ültem ...már szegény pasi felsorolt vagy 12dolgot de semmi nem nem nem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!