Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok kövér? (képek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok kövér? (képek lent)

Figyelt kérdés

30 éves vagyok valamint 180 cm és 105 kg.

Őszinte véleményre vagyok kíváncsi.

2019. nov. 3. 00:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Korábban már feltetted ezeket a képeket, és akkor kiderült, hogy sokat fogytál. Ez nagyra becsülendő, relatív hogy kinek számítasz kövérnek, nekem még így is annak számítasz, mert az ilyen alkat már nagyon határeset az én szemszögemből.

De!

Az hogy sokat sikerült fogynod, óriási dolog, és rengeteg szenvedés van benne, és ez nagyra értékelendő. Szerintem kb. normál, vagy ahhoz közelítő alkatod van, inkább a husis kategória, de az átlag dundikhoz képest nem mondhatni hogy kövér vagy. Én a helyedbe tovább fogyóznék, nem biztos hogy most, inkább próbáld fél évig megtartani ezt a súlyt, és után a fogyni még kb 10 kg-ot, max 15 öt.

Sportolj sokat, rengeteget az nagyon alakítja a testet.

Szuper pasi felé vezető úton vagy.

2019. nov. 14. 14:28
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kövér. Viszont a tükör baromi retkes.
2020. márc. 4. 13:55
 23/27 A kérdező kommentje:
A személyes környezetemtől miért mondja efyfolytában azt, hogy az vagyok és fogyjak le?
2020. márc. 4. 17:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem tudsz megfelelni másoknak! És ez ha frusztrál az kisugárzik belőled! Akivel szerelmes leszel azt nem fogja érdekelni hogy itt-ott nem vagy tökéletes!
2020. márc. 12. 08:55
 25/27 A kérdező kommentje:
Régen talán így működöt. De ma már nem, mert olyan abban a korban élek, ahol a test számít nem lélek. A külsőségek élveznek prioritás. Valljuk be! Mindkét nemnél fontos. A férfiak is a jó alakú nőket lesik meg jobban, ahogy a nők is a kigyúrt férfiakat. Nekik több esélyük.
2020. márc. 20. 09:07
 26/27 anonim ***** válasza:

Hat ne haragudj, de ez hol köver?

28/N

2020. márc. 20. 09:11
 27/27 A kérdező kommentje:
Általában a munkahelyen. Illetve a rokonságnál is annak számít.
2020. márc. 20. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!