Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok kövér? (képek lent)
Figyelt kérdés
30 éves vagyok valamint 180 cm és 105 kg.
Őszinte véleményre vagyok kíváncsi.
2019. nov. 3. 00:12
11/27 anonim válasza:
Egy kis edzés nem árt. Nem a tested lenne benned a vonzó, de ha a nőnem tetszel, pláne ha szerelmes, akkor bejössz neki így is.
Viszont: takarítsd már le azt a tükröt, b+!!
13/27 anonim válasza:
Igaz,h kicsit behúzod a hasad,de nem vészes. Én 186 cm vagyok és 87 kg,sportos. Nem vagyok sovány,ezt a súlyt akarom megtartani.
14/27 anonim válasza:
A hasad nem vészes. De a cici kiabrandito.
15/27 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér. De a tükör gáz, takarítsd le.
16/27 anonim válasza:
Mosd le a tükröt és gyúrj egy kicsit. Nem vagy kövér csak elpuhult.
17/27 anonim válasza:
A kövért nem ilyenre szokták mondani. De tényleg elég cicis vagy, az nem olyan jó. A derekad meg a többi teljesen jó, kicsit edzz és mehetsz modellnek. Csak azt nem értem hogy lehetsz 105 kg. 90-re tippeltelek volna max. Ez mostani kép?
18/27 anonim válasza:
A páromnak kb ugyanilyen a teste, egy pillanatra megijedtem, hogy ő posztolgat ide 😂Egyáltalán nem vagy kövér, sőt, szerintem kifejezetten férfias ez a testalkat.
19/27 anonim válasza:
180 centiméteres magassághoz nagyjából minden 75 kg feletti többlet fölöslegnek számít, így 30 kg többlet van rajtad. A BMI index alapján 1. fokú elhízásod van. Ezen tényleg érdemes elkezdened dolgozni, márcsak az egészséged érdekében is, mert bár vannak nők, akiknek bejön a "mackós" alkat, az izületeidet is fölöslegesen megterheli a többletsúly és az érszükülésnek is megnő így az esélye. Próbálj legalább 20 kg-ot leadni: reggelente egy kanál almaecet egy pohár vízben oldva reggeli előtt, zsír- és szénhidrátszegény diéta, esténként 6 után már ne egyél semmit másnap reggelig.
20/27 A kérdező kommentje:
17-es!
A kép mostani. A mérleg szerint 100 kg vagyok.
2019. nov. 6. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!