Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen politikai világnézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen politikai világnézetű partner tudnátok elképzelni magatok mellé? Mi az ami elfogadható lenne és ami miatt felejtős lenne a másik?

Figyelt kérdés
2019. nov. 2. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Szia és elmesélnéd ,hogy képzeled az újra elosztós dolgot?Őszinte leszek veled nálam pont az ilyen remek ötletektől áll fel a szőr a hátamon :(

Alias valaki keményen megdolgozik valamiért és elért valamit de attól vegyük el és osszuk szét.Amivel egy hatalmas gond van..h az emberek egy jó része igen keményen megdolgozott azért amilyen van...illetve azért amilyen életszínvonalon él.Ne a politikusokból meg a médiából indulj ki.(az intézkedésed után már 1orvos se maradna az országban :D)És a franc se fog neked tanulni cirka 8évet közel 1millás tandíj mellet ,hogy orvos legyen és annyit keressen mint egy másik bugris a 8 általánosával.

És akkor még a liberális gyereknevelésről ,még nem is beszéltünk :D

Szóval röviden tömören pont nem érdekel hova teszi 4évente az X ha számomra megfelelő értékrendel rendelkezik,és nem szajkozza a tvéből a politikai hlyeségeket.

2020. febr. 7. 17:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy újraelosztás téma-e, de én az alapjövedelem intézményét nem látom ördögtől elrugaszkodottnak, de olyan formán, hogy mindenki kapná, akár dolgozik akár nem, mondjuk 18 éves kortól, emellett megvonnék minden más támogatási formát. (Ahogy azt általában elképzelik.) de hogy miért? Azt csak akkor fejtem ki, ha bárkit is érdekel. :)
2020. febr. 7. 17:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Az újraelosztás azt jelenti, hogy ne nőjön a társadalmi szakadék, a szegények és a gazdagok között, mert a középosztály kezd megszűnőben lenni. Nem szeretem az ilyen "kemény dolgozó ember" kommersz megközelítéseket, mert nem olyan egyszerű a világ, hogy vannak a dicsőségek dolgozó emberek és az élősködők. A másik a munka fogalmát és átkéne dolgozni, mert mi abban az igazság, hogy csak a munkaerő piac által kap az ember jövedelmet, de azért, mert házimunkát végez vagy tanul azért semmi se jár? A filozófusokra vagy a az esztétákra nincs piaci kereslet, ezért szenved az egyik filozófus barátom, amikor keményen tanult és rengeteget olvasott, ez tök igazságtalan és igen ezért vagyok alapjövedelem párti is, mert nem hiszek ebbe a modern boszorkány üldözésbe, ahol az állítólag semmirekellőket kell üldözni. Nincs olyan, hogy semmirekellő, ilyen nem létezik, ez éppolyan felesleges társadalmi konstrukció, mint a nacionalizmus éltetése és annak gicsessége, amikor annak már 19. században lejárt a szavatossága. Én az emberek 99%-a mellett állok ki és annak az 1%-nak, akik a világ gazdaságának a felét bittorolják, azoknak kutya kötelésségük elosztani azt a pénzt, mert ha ez nem fog bekövetkezni, akkor egy új feudalizmusba fogjuk találni maguknak. Ez kell nekünk? Újra jobbágyok szeretnénk lenni? Mi a probléma a liberális neveléssel? Sokkalta hatásosabb, mint a tekintélyelvű poroszos nevelés. Abba hiszek, hogy az emberi természet alapból jó, csak szeretetteljes légkör és társadalom kell.
2020. febr. 7. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Részemről semleges politikai nézetűt, vagy ha bármilyen irányba elkötelezett, ne foglalkozzon vele napi szinten, mert sehova, de sehova sem vezet, hogy bárki ilyeneken idegeskedjen és környezetét traktálja vele.
2020. febr. 7. 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Max akkor politizáljon HA van elég pénze hozzá,vagy van elég befolyása ,hogy tudjon befolyásolni bármit is.

Kérdező küldtem üzenetet.

2020. febr. 8. 16:59
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Tájékoztatlak, hogy a kérdező is értesül arról hogy küldtél neki valami phaszságot, anélkül is hogy idepofáznád. :)
2020. febr. 8. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!