Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen körülmények között döntöttetek úgy hogy jöhet a baba?
Figyelt kérdés
..tehát a párkapcsolati oldal rendben, én főleg anyagi és egyéb körülményre gondolok ( fix lakás stb)2019. okt. 30. 12:22
11/15 anonim válasza:
Szülőknél lakva ne vállaljatok gyereket, sosem lesztek ti a főnökök a saját gyereketek felett, mert ők jobban fogják tudni, és sosem lehettek felnőttek, amíg van kaja a hűtőben vásárlás nélkül is. És a közös kassza sem árt, hiszen hogyan felezgetitek és milyen alapon, ha az anya jóval kevesebbet fog keresni.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem szülöknél lakunk hanem egy családom tulajdonában lévő ingatlanban ez egy külön lakás.
2019. okt. 30. 20:32
13/15 Derwer válasza:
Úgy értem, hogy mivel a lakhatás ingyen van, sokkal kevesebb kiadásotok van, így sokat tudtok félre rakni.
Kivéve ha "elisszátok". És ha ez utóbbi lenne a helyzet az gond.
De szerintem fókuszáljunk arra a megjegyzésedre, hogy miért nem mersz komolyban gondolkodni?
14/15 anonim válasza:
A 11-es nagy igazságot mondott pedig. Teljesen mindegy, hogy a szülőkkel laktok vagy a szülő ingatlanában. Olyan beleszólást engedtek meg nekik ezzel ami egyáltalán nem egészséges. Te is mondtad, hogy vannak kéretlen segítségek. Egy ilyen szituációba egyszerűen csak nem szabad gyereket vállalni mert meg fogják keseríteni a szülők az életeteket. Majd ha maximálisan függetlenedtek tőlük és vissza tudjátok szorítani a beleszólásukat az életetekbe akkor gondolkozzatok gyerekvállaláson.
15/15 anonim válasza:
Ha tudom hogy a páromnak van biztos,jól kereső állása és képes keményen dolgozni a családja jólétéért.
Van saját lakás,minimum 3 millió megtakarítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!