Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 30-as is van itt, aki annyira rég egyedül van, hogy már igazából azt sem tudja mit akar?
Több, mint 5 éve vagyok egyedül, egy részem vágyik valakire, de mégis már megszokottá vált az egyedüllét állapota, és fogalmam sincs, hogy törhetnék ki belőle, egyáltalán érdemes lenne-e kitörnöm belőle. Nagyon nehezen engedtem el az előző kapcsolatom, részemről erős volt a kötődés.
Teltek-múltak az évek, és azt veszem észre, szinte mindenkinek lesz valakije, alakul az élete, mellettem pedig elszalad az élet. Na ez most jó nagy katyvasz lett, de már néha úgy érzem, ki sem akarok törni ebből. Van bennem egy adag bizalmatlanság, egy adag "nem akarom elrontani az életem, és a lehető legbiztosabbal" kezdeni valamit, persze ebben az életben semmi sem az. :) Szóval ezen két állapot között ingázom, de már egyre inkább az egyedüllét felé billen a mérleg.
Átérzi ezt valaki?
7. vagyok, és annak a kivételével, hogy egy mellett maradva kimaradok, az nem zavar. Nagy álom, de azt szeretném, ha inkább velem tartana akármiben...
De én is kritikus is lettem, nagyon nagy a szűrőm, meg barát se kell azért, hogy legyen valaki...tök idétlen csajok is vannak, van, akivel az is pár hónapig tartott, amíg nem jött haza a barátnője erasmusról...
MEg akivel egyenlőtlen volt..
Karrier ugyanúgy nincs, és megijeszt,hogy így mentek el az évek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!