Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány élettársatok volt eddig? Meddig/mióta éltek együtt? Hány évesen költöztetés össze, mennyi idő után és most hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2019. okt. 27. 21:54
11/13 anonim válasza:
39 N
Egy 10 eves kapcsolat majd válás, 1 ev egyedul, es most benne egy komoly kapcsolatban
12/13 anonim válasza:
Természetesen 1, aki a férjem. Nem cuccoltam össze minden palival, akivel kapcsolatom lett, csak azzal az eggyel akiben biztos voltam, hogy együtt éljük le az életünket.
9,5 éve vagyunk együtt. 24-21 éves korunk óta.
Màr jegyespàrként, 1 év kapcsolat utàn költöztünk össze, fél évre rà hàzasodtunk, 25-22 évesen.
33/N, 30/F :)
13/13 anonim válasza:
Ha csak az együttélős kapcsolatokat nézzük, akkor 2.
A legelső kapcsolatom, 14 voltam, mikor összejöttünk, 20, mikor összeköltöztünk, és 24, mikor elköltöztem tőle (egy közös gyerekünk született.)
És a jelenlegi, 2 hét híján 27 voltam, mikor összejöttünk, 3 hónap után összeköltöztünk. 2 közös gyerekünk van.
31 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!