Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi értelme volt?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel tavaly együtt dolgoztam 4 hónapot külföldön. Mivel egy táborban dolgoztunk így sokat beszélgettünk mindig közösen utaztunk. Próbálkoztam nála de elmondta, hogy most nem akar kapcsolatot. Amit teljesen meg is értettem mert egy nagyon rossz kapcsolatának vetett akkor nem régen véget. Után mikor visszatértünk Magyarországra megint próbálkoztam de akkor sem jártam sikerrel. Utána hagytam az egészet és nem foglalkoztam vele mert nem láttam értelmét. Maradtunk "barátok". Viszont miután látta, hogy nem érdeklődök utána ő kezdett el finoman hajtani rám. Jó gondoltam megpróbálom kapcsolattá formálni a dolgot. Nem jutottunk el odáig megint "érdektelen" lettem neki. Utána ő megint kiment dolgozni a táborba és egészen most péntekig nem is láttam amikor volt egy nagy közös italozás. Elmesélték mi volt a nyáron stb. Stb. Aztán megjött a barátja akit ott mutatott be mindenkinek. Nekem kb 20 mondta el "a barátommal" "ebben a kapcsolatban" stb. De valahogy akkor teljesen hidegen hagyott mi van vele nem is sokat beszéltünk. Ma mesélte az egyik lány, hogy valamiért nagyon ki van rám akadva az a lány aki odavitte mutogatni a pasiját.2019. okt. 27. 18:23
1/2 Noren1989 válasza:
Elmebeteg, barátom.
Hagyjad rá.
2/2 anonim válasza:
Sosem akart tőled semmit, csak barátkozott, és mikor látta hogy végre leszálltál a kapcsolat témáról, akkor reménykedett, hogy végre sikerül veled normális barátságot kialakítani, nem csak érdekbarátságot, ahol mindig abban reménykedsz, hogy lesz végül ez meg az. De kiderült, hogy erre alkalmatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!