Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megfigyeltétek, ha egy nőnek volt bármilyen színesbőrűvel dolga, az soha nem normális kapcsolat volt?
Figyelt kérdés
Mindig átverték, széthasználták, hitegették, hülyének és ribizlinek nézték, és mindig mindenki látta előre, csak az adott nő nem. Mi ennek a jelenségnek az oka?2019. okt. 26. 13:38
11/18 anonim válasza:
Melyik magyar férfi nem nézi hülyének és ribizlinek a nőket? Hol él? Készíthetek vele egy interjút?
13/18 anonim válasza:
Török férjem van. Soha nem bántak még velem ekkora tisztelettel mint most.
14/18 anonim válasza:
Ismertem ilyen párt. 40 éve voltak házasok amikor a férj meghalt
15/18 anonim válasza:
Nem. Én ismerek vegyes házaspárokat, akik boldogok együtt.
16/18 anonim válasza:
Már megint itt van a feka fikázó.
17/18 anonim válasza:
Kisebbségi komplexus beutott a feketekkel szemben, azert kerdezel ilyen hulyesegeket? Kicsi a kukid? Vagy elszedte toled a kivalasztottat?
18/18 anonim válasza:
Nem figyeltem meg. Az orvosom nigériai, 30 éve él házasságban a magyar feleségével (aki egy pincérnő volt, nem nagyon volt mit kihasználni rajta), gyerekeik is vannak.
Engem ellenben csudafehér, csudamagyar legényekkel hozott össze a sors, de eddig még mindig csak megcsalás és/vagy szakítás lett a vége (természetesen az én hibámból, nyilván el kellett volna tűrnöm, hogy 2-3 másik csajjal kavar az illető meg csak akkor foglalkozik velem, ha épp nincs más dolga stb stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!