Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki? fontos : )
Tegnap voltam buliba a nővéremmel,és amikor vége lett a bulinak akkor kimentünk onnan,aztán odajött hozzánk 5-6srác,és volt egy olyan helyes srác*.* amúgy én ismerem (lehet hogy ő is engem) mert myvipen is megvan ismerősnek,meg msnre is felvett még régebben de csak egyszer beszéltünk amikor felvett(már van 1év)
na a lényeg,hogy szemeztünk,de nem jött beszéltünk..:D
és most írni akarok neki vipen valamit :D de nem tudom mit írjak :D valami ötlet?:D
15/L
-jött
:D
Ird le hogy jól érezted magad a bulin és tök jó volt h találkoztatok meg ilyeneket...:D
Sok sikert..:D
köszi a választ:D
am még írhatnátok :D
*.* --> ez a jel mit jelent???
amugy meg nem neked kéne nyomulni sztem, bár egy kósza sms hogy mizu veled jó volt látni még belefér...
nem akarok nyomulni,csak írnék neki egyszer,és aztán ha ő is szeretne tőlem valamit,majd ír..
am meg azért akarok neki írni,mert nem biztos,hogy tudja hogy ki vagyok:)
*.* --> ez a jel mit jelent???
még mindig nem kaptam rá választ
azért az szerintem nem nyomulás ha ráírsz egy emailt h "rég beszéltünk, jó h láttalak tegnap, mi van veled mostában?" ebből kb le is vághatja h mivan, de ha ciki a helyzet akkor még ki lehet magyarázni h te azt nem úgy gondoltad.
várd meg h mit ír rá, de ha nem válaszol, akkor inkább hagyd.
én azért szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!