Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső regisztrációjánál nem gond ha 5 évvel kevesebbet írok? N
40 éves leszek,ez nekem ugyanaz mint a 35,viszont így több emberkénél tudnék megjelenni mint találat.
Tehát kinézetre nem gond,viszont első alkalommal elmondanám,hogy szerintem rosszul írtam be az életkort.
Mindenki fiatalabbnak érzi magát, de a tény, az tény, 39 éves vagy. Amit simán kiírhatsz. Hozzád hasonlóan aki ismerkedni szeretne nem törvényszerű,hogy nem bővíti a kört.
Gondolom fiatalabb pasival szeretnél ismerkedni, akkor írd ezt.
Hacsak nem suhancokkal ismerkedsz, akkor egy kicsit is tapasztalt férfi hozzá ad 5 évet és 5 kilót az adatlapodhoz.
Aztán a randin ő is közli, hogy igazából nem komoly kapcsolatot keres. Azt majd egy komolyan vehető nővel fogja.
"nekem ugyanaz mint a 35"
Igen. De akkor te se akadj fenn, ha a kiszemelt pasi meg nem 35, hanem 30; nem 180 centi, hanem 165; nem 70 kg, hanem 80. És nem diplomája van, hanem érettségije.
Rossz ötlet, mi értelme hazugsággal kezdeni az ismerkedést? Úgyis kiderül.
Szerintem fölösleges az életkorra ennyire rágörcsölni, az csak egy szám. Én amikor 35 évesen társkeresőztem, simán 25-45 közöttire állítottam a keresett életkort. Alapvetően saját korosztályomban kerestem, sosem voltam a nagy korkülönbség híve, de nem utasítottam el senkit sem a kora miatt, egy esély mindenkinek jár.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!