Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom sosem dicsér?!? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sosem dicsér?!? Ez gond?

Figyelt kérdés

A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt az elején sokszor dicsérte a ruhám a hajamat meg ugy mindenemet ami önbizalmat adott de 2 hónapja semmi

Azt se veszi észre hogy fodrásznál voltam meg ilyen apró dolgok

Tudom ez olyan tipikus pasis hogy nem veszi észre hogy meg változott a külsöm de nekem akkor is szarul esik

Ez rosszat jelent ?

2019. okt. 21. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Elmúltak a mézes hetek meg az udvarlás, ez olyan meglepő? Normális, csak akkor jelent rosszat ha e mellé nem foglalkozik veled flegma bunkó és társai.
2019. okt. 21. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze valamilyen értem de ő el varja hogy ha vesz valamit meg dicsérjem azt a ruha darabot vagy ha fodrásznál volt a hajat ...
2019. okt. 21. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális, ha elmúlnak a szép szavak és dícséretek. Pár hónap után még bőven ezer fokon kéne lángolni, ilyenkor kis túlzással még arra is büszke vagy, hogy a párod milyen szép vajaskenyeret kent. Egy jó kapcsolatban hosszú évek után is annyira alap és természetes, hogy büszkék vagyunk egymásra, megdícsérjük egymást stb.
2019. okt. 21. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, 15 év után sem szabadna abbahagyni a bókolást, nemhogy 5 hónap után..
2019. okt. 21. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Érthető, nem akarja hogy elszálljon az egod, mert akkor elveszít, mert ugrasz más palira.

Ahogy szokták mondani az itteni szélsőséges "felsőbbrendű" nők: ne mástól várj önbizalmat ;)

2019. okt. 21. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem tetszik neki a ruhád vagy az új hajad...de inkább nem szól. Asszem Gálvölgyi parodizálta ezt...
2019. okt. 23. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesnek veszi, hogy mellette vagy. A szürke hétköznapok megszokottá tették a kapcsolatot, ő belekényelmesedett, elég korán. Szólj neki, hogy jól esne kicsit több figyelmesség.
2019. okt. 23. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!