Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi azzal a gond, hogyha valaki felszínes?
Férfiként megmondom őszintén felszínes vagyok, odavagyok a szép női arcokért, testalkat nekem annyival másodlagos, hogy vonzónak tartom vékonyabbakat és a teltebb nőket is, de ha nem tetszik lehet akármilyen vonzó nem fog később se tetszeni.
Viszont tartós kapcsolatot keresek és ugyanúgy számít nekem a belső, mint a külső, tehát ne legyen bunkó, lekezelező, számító, hanem kedves, aranyos, szeretettel teli, érezzük jól magunkat együtt és ennyi.
Küllemre elég válogatós vagyok és bevallom felszínes vagyok, mert nem tudnék olyan nővel együtt lenni, aki nem igazán tetszik. Mert, ha nem tartom csúnyának, de szépnek se akkor inkább nem vágok bele, mert tudom jól, hogy nem vonzana.
Viszont miért probléma, ha valaki felszínes? Attól még lehet, hogy normális párkapcsolatot keres az illető, csak neki fontos a küllem és számomra az arc a legfontosabb. Van akinek kevésbé fontos a külső van akinek jobban miért megvetendő az, hogy én csak a számomra és ismétlem SZÁMOMRA nagyon szépnek tartott nővel legyek együtt? Inkább vagyok egyedül, mint olyannal, aki nem tetszik vagy nem igazán tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!