Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gond, ha a barátnőm exe jobban néz ki mint én?
Már hallottam róla, néha még szóba kerül, ha olyan a téma és mond vele kapcsolatban valamit. Személyesen nem ismerem, képeken láttam, és hát szerintem vonzóbb külsőre mint én. A másik, ami kicsit aggaszt, hogy három hete együtt vagyunk, de még nem feküdtünk le egymással.
Szerintetek lehetséges az, hogy én mégsem jövök be neki annyira? Mivel ő pincérnő egy jól menő helyen a belvárosban, félek, hogy talál mást.
23 évesek vagyunk mindketten.
> Mivel ő pincérnő egy jól menő helyen a belvárosban, félek, hogy talál mást.
lol
Nem lenne semmi féltékenykedés, ha tudnám az igazságot. Elmondani viszont nem akarom neki, mert akkor jönne az, hogy nem bízok benne, magamban pedig pláne.
Lehet, hogy azért nem akart még velem lefeküdni, mert normális lány, vagy csak pusztán nem kíván eléggé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!