Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyeim kizáró ok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim kizáró ok ha egy férfi nem tud helyesen írni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 19:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%

:D

Nézd meg lakatosékat, azok még beszélni sem tudnak, azt mégis van amelyiknek 8 gyereke van.

2019. okt. 23. 20:27
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 Buta vagy, sajnálom.
2019. okt. 23. 20:31
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki igénytelen helyesírás, szókincs, alapműveltség szempontjából, az nem az én emberem, sajnálom. Általában az ilyen emberek igénytelensége az élet minden területén megmutatkozik. Volt egy ilyen ember az életemben, ugyanannyi igénye volt a személyes higiéniára, mint a fenti dolgokra - nulla. Igen, csak VOLT ilyen emberhez szerencsém...
2019. okt. 23. 20:57
 24/28 anonim ***** válasza:
94%
Kizáró oknak mondanám. Nyilván egy bizonyított diszlexia esetén más a helyzet. Ismertem egy nagyon helytelenül író srácot. Helyes volt, beszédes és vicces. Jó haverok voltunk. De ha írásban kellett beszélnünk, egyszerűen rosszul voltam az írásképétől. Az még hagyján, hogy helyesírás, bár az sem egy jó pont, viszont a folyamatos elgépeléseit sem javította ki. És itt nem 1-2 szóról beszélek. Mindenki hibázhat, de számomra a helyesírás vagy elgépelés korrigálásának hiánya azt jelenti hogy az illetőnek nincs is igénye arra, hogy úgymond jobb benyomást keltsen az interneten, ahol ugye az íráskép alapján lehet csak megítélni valakit. Számomra a helyesírás legalább olyan fontos mint a szép beszéd. Nem nagy dolog átolvasni és esetlegesen javítani a szöveget, mielőtt rányomunk a küldés gombra.
2019. okt. 23. 21:02
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
"#20 Buta vagy, sajnálom." Dehogy vagyok buta, csak volt időm és lehetőségem látni, tapasztalni ezt-azt az életben.
2019. okt. 23. 21:41
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizáró ok, ha egyébként kulturált, értelmes ember, akivel sok mindenről lehet beszélgetni, nyitott, udvarias.

Az én férjem is ilyen. Nem érdekel, hogy miért nem tud helyesen írni, én 10 éve fülig szerelmes vagyok belé és nagyon boldogok vagyunk együtt.

2019. okt. 23. 22:10
 27/28 anonim ***** válasza:
Önmagában nem, legfeljebb akkor, ha mellette hülye is. Abban pedig biztos vagyok, hogy az emberek elsöprő többsége (beleértve az itt hozzászólókat) nincs tisztában a magyar nyelv összes létező helyesírási szabályával, úgyhogy felesleges úgy tenni, mintha mi az égvilágon senkinek nem adhatnánk okot a lenézésre.
2019. okt. 24. 00:19
 28/28 anonim ***** válasza:
Banális hibákat elnézem(vessző kihagyás, nem használ ékezetet), de ha pl. a hülyét hüjének írja meg hasonlók attól a hideg ráz
2019. okt. 24. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!