Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim kizáró ok ha egy férfi nem tud helyesen írni?
"Nem ebben mutatkozik meg egy ember értéke."
:D :D :D Na persze.
Akkor miért tanítják az iskolában azt, hogy hogyan kell helyesen írni?
Ha valakinek nincs igénye arra, hogy odafigyeljen arra, amit ír, és mielőtt befejezi, átnézze, az igenis veszít az emberi értékéből!
Kérdező, senki se tökéletes, viszont a hibáinkat ki lehet javítani.
Ha tudod, hogy rossz a helyesírásod, akkor miből tartana azt gyakorolni? Vagy valakivel átnézetni a leírt szövegedet, akinek jó a helyesírása?
Törekedjünk már arra könyörgöm, hogy jobbak legyünk.
Oké. Én például baromi rendetlen vagyok. Nem koszos, de képtelen vagyok rendben tartani a dolgaimat, általában a ruháim szanaszét hevernek és az asztalomon is akkor ban hely, ha félresöpröm a dolgokat. Ez van, nekem ez a hibám, unom a rendrakást. Nem is várok olyan társat, aki hiperszuper rendes, mert úgysem tolerálná.
Ellenben tanult, művelt ember vagyok, akit kiakaszt, ha valaki a saját anyanyelvét nem képes megfelelően használni. És bizony olyan társat akarok, aki erre hasonlóan kényes.
Remélem, érted, mit akarok mondani ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!