Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyeim kizáró ok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim kizáró ok ha egy férfi nem tud helyesen írni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 19:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%
Az nem "csak" 2 db vessző, hanem annak a bizonyítéka, hogy a kérdező alapvető nyelvtani, tartalom tagolásbeli szabályokkal nincs tisztában. Ha valakinek ez semmiség, na, akkor nekem sincs azzal semmi dolgom.
2019. okt. 23. 19:21
 12/28 anonim ***** válasza:
26%
Miért lenne ez kizáró ok? Nagyon sokan nem tudnak helyesen írni. Nem ebben mutatkozik meg egy ember értéke.
2019. okt. 23. 19:22
 13/28 anonim ***** válasza:
89%

"Nem ebben mutatkozik meg egy ember értéke."

:D :D :D Na persze.

Akkor miért tanítják az iskolában azt, hogy hogyan kell helyesen írni?

Ha valakinek nincs igénye arra, hogy odafigyeljen arra, amit ír, és mielőtt befejezi, átnézze, az igenis veszít az emberi értékéből!

2019. okt. 23. 19:31
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell tökéletes helyesírás, de ha mellé szűk szókincs is társul és nem tudja magát választékosan kifejezni, akkor nem lehet diszes, csak olvasatlan és buta, ami meg már kizáró ok.
2019. okt. 23. 19:31
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
Igen.
2019. okt. 23. 19:33
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én meg lenézem a buta matekosokat. Biztos akad itt a nagyképű válaszolók között bőven.
2019. okt. 23. 19:38
 17/28 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell a másikat lenézni mert van hibája.Kinek nincs?
2019. okt. 23. 19:39
 18/28 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, senki se tökéletes, viszont a hibáinkat ki lehet javítani.

Ha tudod, hogy rossz a helyesírásod, akkor miből tartana azt gyakorolni? Vagy valakivel átnézetni a leírt szövegedet, akinek jó a helyesírása?

Törekedjünk már arra könyörgöm, hogy jobbak legyünk.

2019. okt. 23. 19:42
 19/28 anonim ***** válasza:
66%

Oké. Én például baromi rendetlen vagyok. Nem koszos, de képtelen vagyok rendben tartani a dolgaimat, általában a ruháim szanaszét hevernek és az asztalomon is akkor ban hely, ha félresöpröm a dolgokat. Ez van, nekem ez a hibám, unom a rendrakást. Nem is várok olyan társat, aki hiperszuper rendes, mert úgysem tolerálná.

Ellenben tanult, művelt ember vagyok, akit kiakaszt, ha valaki a saját anyanyelvét nem képes megfelelően használni. És bizony olyan társat akarok, aki erre hasonlóan kényes.

Remélem, érted, mit akarok mondani ezzel.

2019. okt. 23. 19:44
 20/28 anonim ***** válasza:
19%
Ugyan már! Addig kizáró ok a rossz helyesírás a "hölgyeknél", amíg a levelező partner által küldött képen nem valami jóképű férfi van. Onnantól már a "milyen" is nyugodtan lehet "mijen". Jó pasi = nedves punci. Ennyi, az ilyen-olyan műveltségről vagy annak hiányáról szóló maszlagot nem kell elhinni a nőknek!
2019. okt. 23. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!