Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasim eddig egy igazi nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim eddig egy igazi nő csábász volt, mellettem megváltozott Viszont a barátaink azt mondják hogy az ilyen pasik nem változnak Szerintetek?

Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező! Remélem, nem adsz olyanok válaszára, akik sosem voltak sikeresek a nőknél. Egy gyerek, aki nem kap meg mindenféle édességet minden nap, naná, hogy álmodozik mindenféle csokiról, cukorról... Aki viszont minden nap bármilyet megkaphat, annak előbb-utóbb az édes íz élménye elveszti az értékét és akkor sem eszik belőle, ha előtte van. Egy férfi, aki akármikor megkaphat szexre egy általa választott nőt, előbb-utóbb ki fogja élni magát és nem az adja neki a plánét, hogy van egy új játékszere minden nap, amivel egy kicsit eljátszhat. Igenis léteznek emberek, akik megunják ezt az életvitelt és egy számukra kedves személy jelenléte, társasága és a vele való szex adja az új élményt.
2019. okt. 23. 19:18
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Te férfi vagy #11 és sikeres, h ezt így tudod?

Mert, ha nem a saját tapasztalatod, akkor mende-mondákat én is tudok mesélni, h egyszer vki hallotta, hogy vki látta, hogy vki elmesélte, hogy vki ilyen lett. :)

2019. okt. 23. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért hihetetlen ezen az oldalon, hogy nem minden férfi egy buta állat, aki folyamatosan más nőbe akarja mártani. Nem mondom, hogy én voltam Bruce Willis, de bőven tudtam válogatni mindig is és élveztem a hódítgatást. Ki lehet égni ebben is. Ahogy az egyetemi éveim alatt is mindenem volt a kimaradás éjszaka és a zene üvöltetése, most pedig egy pohár drága, jó bor többet ér a csönddel otthon, mint azok a löttyök, amiket párszáz forintért vettünk és vedeltünk hajnalig (vagy hányásig), úgy többet ér a sok kalandozásnál meg az új csajokban látott kihívásoknál egy nő is, akivel el lehet indulni valamerre az életben és új élményeket felfedezni együtt. Képzeld, van, aki minőségre vágyik az idő múlásával és nincs már szüksége senkinek semmit bizonygatni. Magának sem. Bár lehet nem vagyok az a nagy vadász, csak azt hittem.....
2019. okt. 23. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Nőcsábász... mond ez neked vmit szívem? Nem hódítgató, nem rövidebb-hosszabb kapcsolatot kialakító, hanem egy olyan férfi, akinek minden nő kell. A takarító csajtól az orvosnőig, mindegy meddig, mindegy hogy, és mindegy, hogy éppen többet is dug egyszerre.

Te nem voltál nőcsábász sosem. Lehet, h könnyen ment az udvarlás és kapcsolat kialakítás, de sztem neked akkor is voltak erkölcsi szabályaid, amit betartottál (pl. hűség, ha már kapcsolatban lettél).

Nos, egy nőcsábásznak nincsenek szabályai, és soha nem is lesznek. :)

2019. okt. 23. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:
32%

Vadász... de szr szöveg! :DDDD

Az ember képes a változásra, akár van farka, akár nincs.

2019. okt. 23. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!