Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mennyire számít hogy a férfi hogyan
öltözködik?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, vagyok én, akinek nincs öltözködési stílusa, mivel nem értek a mai divathoz, egyszerűen átlagosan öltözködök, viszont mindig tiszta, és nem gyűrött ruhákban vagyok.
Tételezzük fel, hogy van egy másik férfi aki a mai “divat” szerint öltözik...tehát amit làtni a mai férfiakon és látszik, hogy van egy stílusa.
Ez egy befolyásoló tényező lehet, hogy egy nőnek mennyire szimpatikus vagy vonzó egy férfi külseje?
A melegítő ennyire gáz? Én mindig abban sétálok a kutyáimmal:S
2019. okt. 22. 18:24
12/17 anonim válasza:
Nem kell divatosan öltözködnie, de legyen stílusa. A kettő teljesen más, a divat változik szezonról szezonra, a stílusod te magad vagy.
Engem nagyon vonz, ha egy férfinak van véleménye arról, hogy hogyan néz ki, és nem csak felkap egy túl bő farmert valami béna pólóval. Nyilván ez is lehet egy stílus, de nekem nem jön be. Ahogy az én stílusom sem jön be mindenkinek.
2019. okt. 22. 18:32
13/17 torkosborz válasza:
Bírom, mindenki írja, hogy így divatos, úgy ízléses, it mivel, stb... Miért nem gondol senki arra, hogy vannak emberek, akik fizikai munkát végeznek.(mint én) Így előfordulhat, hogy a hét 5-7 napján koszos, és szakadt ruhát kell viselni. PL: aki kertész vagy fát is vág, annak napi szinten retkesek lesznek a ruhái, sőt szakadt mert kitépi a szeder, rózsa, kerítés, stb. Nem húzhatunk mindennap vadi-újat mert akkor egész álló nap, csak a boltokat túrnánk új pólókért. -persze mondanom sem kell, csak mert vagyunk páran, akik ezzel foglalkozunk, még nem vagyunk prímó hajlktalanok.-Sőt valójában nagyon jól keresünk... De ez csak akkor válik érdekessé, amikor kiderül. Addig egy bunkó paraszt vagy, majd ha kiderül, hogy elég tehetös vagy, máris nem látják, hogy koszos és szakadt a ruhád. Máris milyen fess... És hirtelen barátaid lesznek (aki akarnak tőled valamit).Na és igen a nők szemében még inkább...
2019. okt. 22. 19:15
14/17 anonim válasza:
13-as, én nem szoktam az utcán ilyen szakadt, koszos embereket látni. De ugyanezt meg is lehet fordítani. Ha nekem bejönnek a fehér inges pasik, lehet, hogy nem irodaházban kell keresnem őket, mert munkán kívül napközisen öltöznek.
2019. okt. 22. 20:06
15/17 torkosborz válasza:
14-es akkor te olyan helyen élsz ahol nincsenek kertek....
2019. okt. 22. 21:25
16/17 anonim válasza:
torkosborz, ha figyelmesen olvasnád a válaszokat, akkor meg sem született volna ez a válaszod. Én ugyanis leírtam, hogy helyhez és alkalomhoz illő öltözet fontos, nem részleteztem ugyan minden eshetőséget, csak pár példát hoztam, de teljesen természetes, hogy ha valakinek kosszal járó munkája van, akkor a ruháját is ennek megfelelően válassza meg, van, ahol van munkaruha, hogy ne a köznapi viseletet koszold össze, ahol nincs, ott meg azért lehetőleg úgy válassz ruhát a szekrényedből, amit nem sajnálsz összekoszolni. Gondolom, nem az alkalmi ruhádban mész kertészkedni. :-)
2019. okt. 22. 21:29
17/17 anonim válasza:
Nekem csak az számít hogy kiadja a formáját kb, szóval a ruhaméret jó legyen. Meg ne legyen nagyon kanárinak öltözve. És ruhaanyagok is ránézésre jók legyenek, ez nem mindig árfüggő amúgy. Ne öltözködjön túl nyálas selyemfiúsan. Inkább sportos, pl nyakkendőt csak akkor vegyen ha nagyon muszáj, ing az jöhet, de a pólót is szeretem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!