Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs hűséges férfi? Miért hazugok és megjátszósak?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 19:14
1/22 anonim válasza:
Mert ők csak férfiak.
Mégis mit vársz tőlük?
2/22 anonim válasza:
Ne csodálkozz rajta, hogy megcsalnak, ha ilyen buta nő vagy, márpedig a kérdésedből ítélve az vagy.
3/22 A kérdező kommentje:
Ja én vagyok a buta? :D Jó tudni. Csak elegem van,hogy mindig ezekbe a getyvákba botlok bele :D
2019. okt. 21. 19:17
4/22 anonim válasza:
Van normalis ferfi is.
Vagy mit varsz erre a kerdesre ? Miert hazugok? Mert vannak hazug emberek ... keress olyat aki nem az
5/22 anonim válasza:
Te választottad magadnak őket. :)
6/22 anonim válasza:
Nem nehez ilyet valasztani, ha 10bol 9,5 ilyen.
7/22 anonim válasza:
Vannak hűséges férfiak,csak ők unalmasak,mármint a nőknek.
8/22 anonim válasza:
Tudod, ha pocsék nő vagy, csak pocsék férfiak közül válogathatsz. Ez van, szokj hozzá.
9/22 anonim válasza:
Én mindig egyből kiszúrtam az ilyen pasikat. Ehhez is intelligencia kell.
10/22 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon jó színészeket fogtam ki :D Azt meg kikérem magamnak,hogy itt vadidegenek hülyének nevezzenek engem :D Meg pocséknak :D
2019. okt. 21. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!