Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen szintet kell megütnie a nőnek, hogy szexkapcsolatra kelljen?
Figyelt kérdés
2019. okt. 20. 20:55
1/14 anonim válasza:
Azért ne legyen taszító és minimális szinten vonzzon.
2/14 BigUncleZ válasza:
Jól nézzen ki (tetszen), de ne legyen az esetem.
3/14 anonim válasza:
ha átlagosan néz ki és van benne egy kevés olyan is amit tetszik és vonzó és még ő is akarja, akkor nyert ügy
4/14 anonim válasza:
Legyen rajta lyuk, meg adjon ki hangokat. Aki csak szexkapcsolatra keres valakit legtöbbször beéri ennyivel is
5/14 anonim válasza:
Az én elvárásaim: legyen számomra vonzó, vagyis legyen nőisen telt, de ne kövér, legyen igényes és jófej. Ennyi, úgy gondolom ez nem túl sok :) Igazából az utóbbi a legfontosabb nekem, főleg szexpartnerségnél. Az a fő, hogy el tudjuk magunkat engedni egymással, tudjunk jókat beszélgetni, hülyülni.
6/14 anonim válasza:
Tartsam vonzónak, üssön meg egy bizonyos szintet morálisan, azaz ne legyen egy totál ribi. Nincs olyan nő, aki ne venné sértésnek, ha megkérdezem, mikor volt utoljára szűrésen. Így inkább a visszafogottabb lányokat preferálom. Ja, és arcra/személyiségre ne legyen annyira vonzó, hogy kapcsolatot akarjak vele.
7/14 anonim válasza:
Nekem egy átlagos kűlsejű nő is bejön ha egy kissé szendvedélyes vagy vadabb!!
8/14 anonim válasza:
Fontos az erős fizikai vonzalom, meg hogy ne legyek éppen valaki másba szerelmes, mert akkor nem szívesen megyek bele szexkapcsolatba.
9/14 anonim válasza:
Tetsszen fizikailag, legyen szimpatikus a személyisége ja és kívánjam szexuálisan. Ez utóbbi ugyebár elengedhetetlen ahhoz, hogy ágyba akarj vele bújni nem igaz? :) A többi meg majd menet közben elválik, ha hülye mint a tök, vagy unszimpatikus a személyisége akkor az ember nem forszírozza annyira a dolgot.
10/14 anonim válasza:
Ne legyen duci, de legyen tőlem fiatalabb és a kisugárzása sugallja, hogy benne lenne többen is, mint beszélgetés. És legyen független!
48+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!