Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányzik a lányból, ha csak szexkapcsolatra kell?
Figyelt kérdés
2019. okt. 20. 18:13
1/12 anonim válasza:
Mindenkinek csak arra kell , vagy egy adott férfinak kell arra? Gondolom utóbbi, ebben az esetben a válasz az, hogy semmi
3/12 anonim válasza:
Nem tudjuk. A kompaktibilitás a fontos szerintem, minél több az eltérés annál vacakabb lesz a közös idő. Ha ez megnyugtat, nagyon de nagyon ritka hogy minden passzol két embernél. Általában kompromisszumot kötünk, ki többet, ki kevesebbet.
Vannak akik csak az ágyban jók együtt.
5/12 anonim válasza:
Nem elég jó az ágyban, de azért jobb mint a semmi. 40F
6/12 anonim válasza:
Mentálisan, lelkileg nem passzolunk, de az ágyban attól még működhet remekül. VAGY és én is most így vagyok, nem is feltétlen akarok többet bárkitől is, mert nincsenek olyan körülmények az életemben.
8/12 anonim válasza:
Én egyetemista vagyok,sokat tanulok,jobb családból származok,mint a srác,aki szakmunkás. Őt ez zavarja.
9/12 A legrosszindulatúbb válasza:
Az emberek többsége totál fordítva működik. Engem a legkevésbé sem hoz lázba egy olyan nő, akit nem ismerek, lehet tőlem akármilyen bombázó bitang modell.
Maguk a nők tartják cikinek azt, hogy csak olyanra áll fel a répa, akihez kötődsz is. Emiatt sem tudom megérteni azokat, akik szexkapcsolatban élnek. Ez van, nem vagyunk egyformák, csak tudod, azt kívánom magamnak, bárcsak a legyet is röptében, ahogyan a férfitársaim 99%-a teszi.
10/12 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy annak mi hiányzik, aki téged dug? Nem vagy elég, azt' kész. Nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!