Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mit gondoltok? (párkapcsolatban élők)
Erkölcsi értékrenden múlik az, hogy ha egy közösségi oldalon rátok ír egy ellenkező nembeli beszélgetés céljából, mert szimpatikusok vagytok neki, DE ti házasságban, kapcsolatban éltek?
Két típust tapasztaltam. "Szia. Beszélgethetünk, de csak barátilag, mert férjél vagyok/van barátom.
Illetve "Szia. Köszönöm hogy ilyen őszinte voltál, de ez nem fog menni, mert van barátom/férjem.
24 vagyok, fiatal pasi, és kiváncsi mit gondoltok erről xD
Hát van, aki szerint akkor sztabil egy kapcsolat, ha nem barátkozik ellenkező nembelivel az interneten, mert akkor abból lehet több. Olyankor van az, hogy "gyere találkozzunk".. "hát nem tudom, megtudja a párom. Biztos?"
Van aki pedig helyből elutasítja az ismerkedést, mondván, "minek barátkozni, ha stabil a kapcsolatom"
:) És csupán.. Tényleg érdekel, ki-mit gondol. De értelek, és köszi a válaszod
Nem értem, hogy miért gondolod hogy azért írt mert ágyba akar vinni?
Elég sértő válasz mind a kettő.
Regen rossz ha egyik fel korlatozza a masikat egy kapcsolatban... Miert ne beszelgethetne random emberekkel ? Akar ferfi akar no?
A huseg dontes eredmenye nem pedig a masiktol valo elvaras es nem egy beszelgetes a megcsalas
" egy közösségi oldalon rátok ír egy ellenkező nembeli beszélgetés céljából"
Tehát beszélgetés céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!