Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőgyógyászati élményem óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyászati élményem óta nem kivánom a szexet. Hogyan verjem ki a fejemből? Voltatok igy?

Figyelt kérdés

Két napja voltam életemben először nőgyógyásznál. Nincs semmi különösebb problémám, csak rutinvizsgálat miatt mentünk el a barátnőmmel, meg rákszürésre és uh miatt.

Már az elejétől kezdve alig szólt hozzám/nk valamit, kitöltött valami lapot az adataimmal, majd annyit mondott, hogy gyerünk a székre.

Fel a lábaim és engedjem el magam-ennyit szólt. Életemben nem voltam még, de azt tudtam, hogy befog helyezni valami tágitót(?), majd nagyon kellemetlen, szúró fájdalmat éreztem, ez már eleve rossz volt, aztán közölte, hogy kicsit vérezni fog. (ezt se tudtam, hogy miért, nem is nyugtatgatott) majd nyújt még egy adag papirt, hogy "tessék,mert jobban vérzik a kelleténél".

Amúgyis rosszul vagyok a vértől... majd megint szó nélkül leült a gép mellé, innen tudtam, hogy jön az uh. Lefeküdtem, még mindig nem szólt semmit, kb fél percig se nézte a kijelzőt majd kijelentette, hogy minden ok.

Felöltöztem, átmentünk az irodába, irt valamit, majd közölte mennyi lesz. Én kellett kérdezzem, mikor jövök az eredményért.

Aznap kb estig véreztem, most se tudom, hogy mivel sértett meg annyira.

De azóta nem tudok úgy közeledni a páromhoz, nem kivánom a szexet. Tudat alatt mind az jár a fejemben, hogy vérzek, vérezni fogok ha valami megint oda kerül, esetleg felsérti majd ezt a sebet(?) ahol véreztem. Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik, de nagyon zavar. Nem kellene ilyesmikre gondoljak, de ez van bennem.

Ez mennyire normális? Még nincs viszonyitási alapom, de ez a természetes viselkedés egy magán nőgyógyásztól? Nő volt.

Köszönöm, ha válaszoltok.

21n

2019. okt. 18. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 bocsika, de szerintem az orvos van a páciensért. Nagyon nem oké, ha a páciensnek ki kell állnia magáért az orvossal szemben. Kérdező, máskor tényleg lehetsz kicsit bátrabb. Kérdezz, ha valamit nem értesz, hiszen a te testedről, egészségedről van szó. És máskor szólj, ha fáj.
2019. okt. 18. 15:16
 12/17 Diazepam ***** válasza:
0%
Szerintem meg fel van fújva a dolog. Kellemetlen volt, véreztél aznap, ez gyakori. Az meg hogy nem volt közlékeny... mondtad neki egyáltalán, hogy most mentél először?
2019. okt. 18. 15:21
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat.

Persze, hogy mondtam, hogy most vagyok először. Mikor idétlenül ültem fel a székbe, mondtam. Nem mondott rá semmit.

Mikor ott voltam, nem tudtam, hogy aznap estig mind vérezni fogok....

2019. okt. 18. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Mondom én is szoktam vérezni (ez inkább ilyen szivárgás), ami akár estig kitart. De volt már olyan is, hogy egyáltalán nem. És ez ugyanannál az orvosnál. De ettől nem lesz semmi bajod. Ha még másnap is véreznél rendesen és fájna, az már gyanús. Szerintem rutinszerűen járt el. Bár én voltam már úgy, hogy többet nem mentem az egyik orvoshoz, de nem azért, mert kárt okozott, hanem mert nagyon bunkó volt.
2019. okt. 18. 16:12
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Beleolvastam a válaszokba és nem tudok szó nélkül elmenni a 3-mas beszólása mellett.

29 évesen először voltam nőgyógyásznál. Na és? Én testem, azt csinálok vele amit akarok. Egy ilyen kényes témánál a hasonló megjegyzéseid tartsd meg magadnak mert többet ártasz vele mint használsz!

A 6-osnak teljesen igaza van, egy idő után engem is ez tartott vissza. Aztán már volt okom, hogy menjek és nem bújhattam ki alóla.

Szerencsére nevetséges és komolytalan gondom volt, mint kiderült.

Akinél voltam, nagyon szimpatikus nő volt. (Szándékosan választottam nőt és szigorúan magánt! Államiba többet nem megyek, van egy biztosításom havi 12-ért és így bármilyen magánrendelésre eljuthatok ingyen. Másnak is szívesen ajánlanám, de az már reklámnak minősülne.) Türelmes volt, az összes bizonytalanságom és szégyenem jól tűrte, a bugyuta kérdéseimre válaszolt nyugodtan és bátorítón. Még csak le se szidott, hogy ennyit vártam életem első vizsgálatával. Semminemű vérzés volt és fájdalom se.

Akinél voltál, kérdező egy kontár barbár és kínpadra kéne vonni az ilyet! Soha többé ne menj vissza hozzá és neten mindenképp nézz utána annak az orvosnak, akihez készülsz! Akiről nem tudni semmit, ahhoz inkább ne is menj az a tuti.

Természetes, hogy ez után a rossz élmény után nem akarsz szexet de majdcsak túlteszed magad rajta. Fel a fejjel. :) De amit tanácsoltak, érdemes megfogadni: menj el egy értelmes orvoshoz és nézesd meg mit művelt veled az az állat r*b*nc.

2019. okt. 18. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én így negyven felett, régen túl egy szülésen és millió nőgyógyászati vizsgálaton is, azt mondom, a rákszűrésnek, rutin vizsgálatnak nem lenne szabad fájnia és vérezni sem, maximum nagyon picit, ami persze emberfüggö is, mert mégsem vagyunk egyformák.

Tehát az eszköz, amit használ, egy fémből készüt hüvelytükör, ez kellemetlen lehet mert hideg, de ezzel nem sérthet meg belülről. Egy hosdzabb pálcikával, aminek vattapamacs van a végén (olyan mint egy fülpiszkálo csak hosszabb) a méhszájat áttörli vele kicsit, igy vesz mintát a rákszűréshez. Ezt sem mondanám fájdalmasnak, inkább kissé irritáló "csiklandozó" érzés. Ujjaival áttapogatja a hüvelyt belül és óvatosan megnyomogatja a hasat, így érzi, minden rendben van-e odabent. Végül lehet belső ultrahang is, ami ha nem vagy szűz, akkor szintén nem különösebben meglepő érzés.

Ennyi csupán, amit normális esetben érzékelsz. Az elképzelhető amúgy, hogy van valami apróbb problémád, valami gyulladás, vagy kisebb méhszájseb és emiatt érzékenyebb ott, sérülékenyebb és attol vérezhetett esetleg, de nem kell megijedned. A legokosabb, amit tehetsz, hogy keress egy másik, közkedvelt nőgyógyászt és nézesd meg újra magad. Ha megnyugszol végre hogy nincs bajod, biztos menni fog a szex is.

2019. okt. 18. 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én most eléggé meglepődtem, vérezni egy kenetvételtől? Nem tudom, lehet velem van a baj, de én egyszer sem véreztem egy dokinál sem. A tágítás kicsit kellemetlen, de az én orvosom olyan gyors, hogy pár pillantás és kész. Az uh meg már semmi.

Keress másik orvost, ha nem volt szimpatikus, akinél voltál és ennyi. Én is többnél voltam, mire megtaláltam a mostanit, pedig nem volt egyiknél sem ennyire kellemetlen élményem.

2019. okt. 18. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!