Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Nagyon izgultatok az...

Lányok! Nagyon izgultatok az első nőgyógyászati vizsgálatotok előtt? Milyen volt (fájdalmas, cikis, túlélhető? )? Hány évesek voltatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 11:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 19-20 éves voltam, tiszta ideg voltam előtte. Aztán abszolút nem volt gáz, nem fájt meg semmi. Nem is tudom így utólag, miért csináltam akkora ügyet belőle. Most 24 múltam, az első óta sokszor vizsgált már meg a dokim, már teljesen természetesnek veszem. Fájdalmat még sosem okozott az orvosom, maximum kellemetlen érzést, de az is elhanyagolható. Inkább 1000 nőgyógyászati vizsgálat, mint 1 fogtömés! :-))))))))))))))))))
2009. ápr. 23. 11:17
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Én 15,5 éves voltam, akkor mentem el amikor elveszítettem a szüzességemet. Anyukám eljött velem, mondta, hogy semmi ciki vagy fájdalmas nem lesz, szóval nem izgultam. Abszolút túlélhető volt, egy idősebb nő volt az orvos, mondjuk átöltöző paraván nem volt, úgyhogy emiatt kicsit kellemetlenül éreztem magam, de eddig még minden más orvosnál láttam, úgyhogy szerintem ezzel nem lehet problémád.

Nekem kicsit kellemetlen volt,de nem fájt, és csak azért, mert vmi gyulladásom volt.

Na szóval ne izgulj!!

2009. ápr. 23. 11:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 volam. Nagyon féltem, még szűz voltam. :) De nem volt semmi.. Nem fájt, nem volt ciki.. De nem a kedvenc vizsgálatom pedig már szültem is. Egyik kolléganőm 40 évesen (!?) volt először nőgyógyásznál.. Alig akartam elhinni.. de igaz, nálam sírt egy hétig, úgy félt tőle. :) De túlélte!
2009. ápr. 23. 11:19
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Őszintén szólva 24 vagyok, most fogok elsőnek menni, eddig nem láttam túl sok értelmét, mert szűz voltam és nem is volt panaszom.Izgultam, de most azért megnyugtattatok, hogy nem olyan vészes:)
2009. ápr. 23. 11:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs miért izgulni. Én 16 voltam, amikor először mentem, és majd' meghaltam... A barátom kísért el. A vizsgálat után meg vertem a fejem a falba, hogy hogy lehettem ilyen hülye. :D
2009. ápr. 23. 11:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi:))Igazából nem csak a vizsgálattól tartok, hanem hogy kicikiz a doki, hogy már 24 vagyok(el is múltam kicsivel)és még nem voltam nőgyógyásznál.Mondjuk állítólag jófej akihez fogok menni, az egyik rokonom ajánlotta, de akkor is...Felvállalom előtte amit képviselek, mert az igazinak tartogattam magam, csak nem szeretném, ha e miatt furán nézne rám.Vagy ez hülyeség, ugye?Ne is foglalkozzak ezzel?
2009. ápr. 23. 11:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze hozzá, úgyhogy szerintem e miatt ne aggódjál.
2009. ápr. 23. 11:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem izgultam nagyon, én is olyasmire gondoltam, hogy inkább egy nőgyászati vizit, mint egy fogorvosi. azóta sem változott a vményem:)
2009. ápr. 23. 11:55
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kicikizni tuti nem fog, főleg ha jó fej, mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, neki ehhez semmi köze. Ha most vesztetted el a szüzességed akkor meg végképp nem gáz szerintem, hogy eddig nem voltál.
2009. ápr. 23. 11:55
 10/17 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszi a válaszokat!!!Teljesen megnyugtattatok:):)
2009. ápr. 23. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!