Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Nagyon izgultatok az...

Lányok! Nagyon izgultatok az első nőgyógyászati vizsgálatotok előtt? Milyen volt (fájdalmas, cikis, túlélhető? )? Hány évesek voltatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagybatyam nogyogyasz, es hidd el, hogy a doki egy szot sem fog szolni, de magaban ezt gondolja majd:

"Na, ritka ma mar az ilyen belevalo csaj!"

Hidd el, a dokiknak tele van a tokuk a 14 eves terhes kiscsajokkal!

No para, nekik ez a munkajuk, ugyhogy nem ugy nez rad mint egy nore hanem mint egy koteg sejtre :D

2009. ápr. 23. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a 2. vagyok. Én is 26 évesen "vesztettem el"... de engem nem érdekelt.. :) Azóta már gyerekem is van.. Se a doki, se a férjem nem "cikizett" ki emiatt, sőt! :))
2009. ápr. 23. 12:06
 13/17 anonim válasza:
79%
Szia hát lehet nem is kéne ide irnom mert az én válaszom pont az elentéte a többieknek.. Én ma votam harmadszora 19éves vagyok és borzaszto volt ma..:( olyan fájdalmat okozot amilyet még soha nem éreztem és inkább ezerszer megyek fogorvoshoz mint ide még 1szer:S ja és a tetejére nem tudja meg mondani hogy mi a bajom(nem jött meg szüz vagyok):S és gyogyszert se irt szoval király volt még z öltözö fülkébe vagy negyedorát sirtam utána szedtem magam össze meg még itthon is sirtam.. én többet nem megyek!!!!!!! SOHAAAAAAAAAAA
2009. ápr. 23. 12:42
 14/17 anonim válasza:
83%
ja és én 14voltam amikor elöször mentem anyuval az is rossz volt lelkileg nekem... mintha megaláztak volna:D de tényleg
2009. ápr. 23. 12:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerült egy idióta, lealázó, f*szfej nődokit kifognom. Egy ideig jártam hozzá, de aztán elegem lett belőle, és egyenlőre másikat (olyat aki normális) nem találok.
2009. ápr. 23. 14:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. ápr. 23. 14:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én csak női orvoshoz vagyok hajlandó menni, ott is remeg a lábam, nehezen viselem a vizsgálatot. Azóta vagyok így, amióta kibírhatatlan menzeszgörcs miatt bevitt a mentő, és ott 2 flegma férfi nőgyógyász megalázó módon viszonyult hozzám. Előtte egy másik férfihoz jártam, az rendes volt, de tapintatlan, figyelmetlen, pl. akkor kérdezgetett hosszasan, amikor alulról csupaszon üldögéltem az asztalon - paraván ugye nem volt.

De a dokinő nem cikiz ki a lábremegés miatt, mondtam neki, hogy nálam ez van, nem tudok uralkodni rajta, siessünk.

Nem egy nagy élmény a nőgyógyász, de van rosszabb. Kívánom, rosszabbat sose tapasztalj!!!!

2009. ápr. 24. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!