Lányok! Nagyon izgultatok az első nőgyógyászati vizsgálatotok előtt? Milyen volt (fájdalmas, cikis, túlélhető? )? Hány évesek voltatok?
Nagybatyam nogyogyasz, es hidd el, hogy a doki egy szot sem fog szolni, de magaban ezt gondolja majd:
"Na, ritka ma mar az ilyen belevalo csaj!"
Hidd el, a dokiknak tele van a tokuk a 14 eves terhes kiscsajokkal!
No para, nekik ez a munkajuk, ugyhogy nem ugy nez rad mint egy nore hanem mint egy koteg sejtre :D
Én csak női orvoshoz vagyok hajlandó menni, ott is remeg a lábam, nehezen viselem a vizsgálatot. Azóta vagyok így, amióta kibírhatatlan menzeszgörcs miatt bevitt a mentő, és ott 2 flegma férfi nőgyógyász megalázó módon viszonyult hozzám. Előtte egy másik férfihoz jártam, az rendes volt, de tapintatlan, figyelmetlen, pl. akkor kérdezgetett hosszasan, amikor alulról csupaszon üldögéltem az asztalon - paraván ugye nem volt.
De a dokinő nem cikiz ki a lábremegés miatt, mondtam neki, hogy nálam ez van, nem tudok uralkodni rajta, siessünk.
Nem egy nagy élmény a nőgyógyász, de van rosszabb. Kívánom, rosszabbat sose tapasztalj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!