Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek hasonló megtorpanása?
Februártól áprilisig írogattunk és találkoztunk egy pasival. Szex is volt köztünk nem egyszer...
Aztán egyszercsak eltűnt. Párszor még én jelentkeztem, de láttam, hogy ennek semmi értelme. Nem egyeztünk meg semmiben, csak hogy jól érezzük magunkat. Viszont nem gondoltam, hogy annyi korrektség sem lesz benne, hogy elmondja, hogy ezt az egészet abba szeretné hagyni. 4 hónapig nem jelentkezett, közben párszor össze is futottunk néhány eseményen, de még csak köszönni sem köszöntött, elfordult... Teljesen megalázó szituban éreztem magam. Hiányzott vele a szex, azt gondoltam akkor, hogy bármi is történt, akkor is eltöltenék vele még olyan pillanatokat.
Pár hete jelentkezett... Nem vontam kérdőre. Meg is beszéltünk egy "szextalit", de pár órával a találkozás előtt lemondtam. Nem tudtam elmenni, egyszerűen a büszkeségem vagy nem is tudom mi, nem engedte. Talán sértettség is bennem volt... Valami visszatartott és le kellett mondanom. Kettős érzelmek vannak azóta is bennem, nagyon összezavart az egész. Nem tudom, hogy még akarom-e ezt az egészet vagy sem... Mi történhetett? Először majd megvesztem azért, hogy újra együtt legyünk, most pedig simán elutasítottam. Persze, belül azért marcangolt a dolog, hogy lehet mégse kellett volna lemondanom..
Szerintem is.
Gondolom erősebb a belső sértettség mint maga a vágy. Ez a normális.ha fordítva lenne arra mondjuk azt hogy “megalázod saját magad”. De hálistennek nem...
A baki egy dolog, de következetesen rosszul használod a köszön-köszönt szavakat.
Amúgy igen, tök felesleges ezen agyalni. Ha akart volna tőled valamit, keresett volna. Nyilván volt más,baki szórakoztatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!