Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tízes skálán mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tízes skálán mennyire fontos neked párkapcsolatban a szex?

Figyelt kérdés

Ha úgy gondolod, hogy nem fontos, majd máshol megoldod, az most nem játszik!Csak úgy válaszolj kérlek, hogy, monogám kapcsolatban, tehát azzal kell beérni,

ami otthon van, akármilyen is.

Légyszi írd le, hogy milyen nemű vagy, ha lehet, kort is!

2019. okt. 17. 21:03
1 2 3
 11/23 Savlekotő ***** válasza:
28%

Mióta a szex a legfontosabb egy párkapcsolatban?

Mindig is az volt senki se fog évekig maszturbálni ,megcsalni meg alpári de előbb utóbb az lesz.. Pl ha tiz évig nincs szex az szerinted tök jó,ennyiből a szomszéddal is élhetnél,mert vele se lenne szex. Keres az ember olyat aki képes szexre aki nem képes rá nem betegség miatt stb,hanem mert szarik a másikra neki jo szex nélkül v épp mással szexel a párja helyett na az nálam kuka lehet megkövezni de azért megy tönkre sok kapcsolat mert a legfontosabban nem egyeznek a párok az meg jel h a otthon nuku jo szex a másik meg már a sarki hentesre is felizgul bárkire,egy kapcsolatban a szex az alap....

2019. okt. 17. 21:42
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Oltári nagy tévedésben vagy. A legtöbb kapcsolat nem a szex miatt megy tönkre. Hanem azért, mert az emberek nem tudnak megfelelően kommunikálni, megy az önzés, az egózás, nem figyelnek oda a másikra, sok nő azt szeretné, ha a férfi kitalálja a gondolatait, a pasiknak meg nyilván erre nincs idegrendszerük..stb.

A kommunikáció hiánya, az értelmi, érzelmi érettség és a felelősség nem vállalása miatt mennek tönkre a kapcsolatok. A szex mellékes. Ahol nincs őszinte és nyílt kommunikáció bármiről, ott eleve halott az egész kapcsolat.

De nem baj, kellenek olyan ösztönlény sötét emberek, mint te is, akik teljesen úgy gondolkodnak, mint te. De azért kérlek, láss tovább a f..rkadnál túl is.

2019. okt. 17. 21:47
 13/23 anonim ***** válasza:
24%

Példát hoztam fel, mert nagyon sokan nem tudnak bánni a pénzzel, még egyedül se, és ez tény.

2019. okt. 17. 21:48
 14/23 Savlekotő ***** válasza:
21%
Legyek ösztönlény de megnéznélek 10 év szex mentesség után h merre állna a szád,ja de gondolom félre kúrnál,mert az nem ösztönlény- ség..
2019. okt. 17. 21:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Na most nálam ha full komoly kapcsolat van akkor a szex az hozza tartozik a romantikához! Azaz it a szex az másodlagos mert a lany/barátnőm az elsődleges mert őt szeretem tehát vele akarom csinálni! Ezt nem tudnám be skalazni mert nem 10 és nem is 9 de még csak egyik szám sem mert részese annak a lánynak akit szeretek aki pedig 11-es számomra!

20 F

2019. okt. 17. 21:52
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de mielőtt még megölnétek egymást, szólok, hogy fölösleges.Belátom, kicsit félreérthetően fogalmaztam, de a kérdés csak a szexre vonatkozik. Nem összehasonlítás alapján. Vagyis, persze fontos pl. a kommunikáció, de nem ahhoz képest mennyire fontos,a szex, hanem önmagában. Tehát mennyire fontos, hogy a szex minőségileg és mennyiségileg is megfelelő legyen. Feltételezzük, hogy minden másban teljes az egyetértés, minden szupi!😀
2019. okt. 17. 21:53
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

9.5

Nekem nagyon fontos, de ha a páromnak bármi miatt nem lehetne szexelnije nem hagynám el miatta.

2019. okt. 17. 22:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Számok helyett inkább leírom. Hosszú távú kapcsolatban hetente, két hetente egyszer nekem bőven elég. Minőségre nagyobbak az igényeim, az ilyen 5 perces maszatolásra nem vagyok vevő. Magyarul inkább kevesebbszer, de akkor rászánva az időt, energiát:) N
2019. okt. 17. 22:33
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

7

27/N

2019. okt. 17. 22:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
5-6 kb.
2019. okt. 17. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!