Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak akiknek szeretőjük van, mièrt?
Azért a szex az nem úgy megy, hogy gyere szexeljünk már.
Fel kell izgatni a másikat amit sok ember kihagy, persze, hogy ha valaki nincs felizgatva nem akarja mert ez nem varázsütésre megy tenni kell érte és csak szétteni a lábad azt gyere tedd már be. :D
Ez nem így megy, nem tudom megérteni azokat akik azt mondják, hogy jaj nem akarja a másik a szexet mert az ilyen emberek állt semmit nem tesznek azért, hogy akarja. És itt hiába az, hogy szavakkal mondod neki a szex nem a szavaktól fog menni. :D
3-as...irigyellek.
Te legalább igent mertél mondani a boldogságra.
Tőlem megfutamodott az illető.
Ez van, nekem már ennyi se jut. A férjem meg tehet arról, megdolgozott azért 10 éven át, hogy már egy ágyban se tudok aludni vele, nemhogy szex...Annyiszor választotta helyettem az anyukáját, hogy azt kell mondanom, akkor du..gja meg őt nyugodtan.
41 N
Tehát akkor a nagyon okosak szerint, a férfiak dolga a szexualitás és a kapcsolat fenntartása. Mert hát az a sztereotípia, hogy az asszony beledöglik a munkába, a háztartásba, a gyereknevelésbe. Ezzel szemben a férj egy lusta bunkó követelőző, akinek 2cm-es szőr lőg ki az orrából, és az izzadt trikójába, sörtől bűzlő szájjal nézi a focimeccset. Gratulálok.
Az teljesen ki van zárva, hogy a férj is minimum ugyanannyit dolgozik, főz, mos, takarít, gyereket nevel. Óóó, értem. Ha egy férfi otthon kiveszi a munkából a részét, onnantól kezdve már nem férfias... ilyennel szexelni ciki. Ha bunkó, akkor azzal nem kelti fel a szexuális vágyat. Így megint elmarad a szex.
Szóval legyen gáláns, sportos, izgalmas, szexi, titokzatos, tele szuper meglepetésekkel. 2 havonta ajándék utazások, romantika stb.
Oké! Na és a feleség mit tesz hozzá? Addig értem, hogy mindig a szegény feleségekért kell a könnyeket hullatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!