Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak akiknek szeretőjük van, mièrt?
Ezt én sem tudom, de a kollégáim zöme ugyanebben a cipőben jár. Aztán sokan belemenekülnek valami plussz munkába vagy hobbiba. Nekem van egy olyan elméletem, hogy a nőknek nem igazán fontos a szex. Aztán jönnek az érvekkel, de azok mögé nézve láthatjuk hogy csak magyarázkodások. Ismerek olyan nőket, akiknek tényleg fontos a szex. Ők nem kifogásokat keresnek és gyártanak, hanem lehetőséget teremtenek. 40 fölöttiek, csak megjegyzem. Duma, duma, duma hogy kell a romantika, a megújulás, a gyertyafény, stb. Egy hosszú kapcsolatban ez csak színészkedés már. Ennek ott volt az eideje az elején, aztán utána jönnek a mindennapok. Én pl. nem várom el a romantikát és a gyertyafényt, a feleségem sem. Itt már nem erről szól a dolog. Akinél igen, ott meg lehet hogy bejönne a gyertyafény, de nem a férjével... Nem is a gyertyafény a lényeg, hanem ami akkor van, a körülmények, az izgalmas idegen stb.
Nem tudom, szerintem a nők ennyire vannak kalibrálva. egyébként fiatalon sem igazán jellemző a nők többségére, hogy annyira hajtanák a szexet. Persze van egy réteg akik igen, de nem ez a jellemző. 40 felett meg már az a kicsi is kiveszik belőlük. Persze egy másik férfivel valószínűleg menne még valahogy, de ez nem bántás, hanem elmélkedés. Unalmas, szürke lett az életük, fel kell dolgozniuk hogy már nem 20 évesek, nem néznek már úgy ki mint régen, a hormonok is már másként vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!