Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívülállóak számára mi jön le ebből az egészből, ti mit gondoltok erről?
Lassan 5hónapja megismerkedtem egy fiúval, akivel heteken át írkáltunk, telefonáltunk, aztán találkoztunk. Randi randit követett, nagyon jól éreztük egymást. Nagyon felszabadultak vagyunk egymással, végig nevetjük a napokat.
De!
Én elkezdtem érezni iránta, amit ő az elején nem vett komolyan, mert úgy ismert meg hogy ritkán fog meg valaki, de ő sajnos nagyon..
Nem beszéltünk, majd megkerestem, újra találkozás, együtt alvás, beszélgetés.
Megint nehéz számomra ez, hogy érzem hogy ez nem fejlődik..kérem hogy hagyjon.
Eltelik 3-4hét, “véletlen” kis dolgokkal rám ír, hiányozni kezdek neki, nálam köt ki.( van hogy nem is szexelünk csak hülyéskedünk)
Megint letisztázom vele hogy ez nekem nem jó, nemtudok rá barátként nézni, hagyjon.
De mindig felbukkan az életemben.
Nem értem őt. Mondta hogy más vagyok mint más lány de neki ez nagyon kevés hogy komolyabbat érezzen, és nem tudja miért köt ki mindig nálam.. nem érti magát.
Nem volt amúgy nagyon kapcsolata, azt mondja nehezen tudta eddig elképzelni magát így.( nem a kalandok miatt, csak ő elég érdekes, mi is ritkán beszélünk komolyabb dolgokról mert neki ezek tabuk, én ismerem kb a legjobban eddig..)
Szóval mi a megoldás?
Mindig ha újra feltűnik az az első hogy elsírom magam:D
Megszerettem őt, nem szerelem de sokkal több mint amit eddig éreztem másoknál.
Miért nem enged el teljesen sosem?
Valaki segítene megérteni?
Illetve én mit tudok tenni, hogy megoldjam?
Azon kívül hogy elküldöm, és újra kezdem az egészet? Azért van mert lezáratlan és nem értem őt.
Azt még hozzáteszem hogy nem nyálas fiú, nem szédit semmivel, nagyon kis elszólásai vannak/voltak mindig is, ő ilyen.
22 éves, én 20.
Sajnos ez lehet a legvalószínűbb, nem az hogy lenne bármilyen érzése csak “fél”.
Nem gondoltam volna hogy bántana, mással is tudna ilyesmit..
Köszönöm a választ!
De mindig felbukkan az életemben.
Mert beengeded. Én akit 20 éve kizártam,nem jön elő újra és újra mert az elsőnél világos voltam h kívül tágasabb, és mikor próbálkozott falakba ütközött,és eltűnt az életemből.. Ha azt akarod ne legyen az életed része zárd ki belőle teljesen .
Igaz teljesen sajnos. Mert azthiszem most talán lesz valami és tényleg hiányozhatok neki.
Köszi a választ!:)
Sajnos ez így van! Mert azthiszem valósan hiányzom neki, és lesz valami változás.
Köszönöm!:)
#lebegtetés
No, csak gondolj arra, hogy melletted 3-5lànnyal nyomja ugyanezt.
Én 24 éves srácként annyit tudok mondani, hogy élvezd az életet!
Nincs semmi gond ezekkel a se veled, se nélküled kapcsolatokkal! Sőt nekem is volt ilyen.
Először csak egy jó heccnek indult, aztán barátság lett extrákkal, aztán belém szeretett a nő és utána nyilván én is belé. Tudtam, hogy nem lehet köztünk semmi komoly mert én 18 voltam ő 30. Én Pesti voltam és ő Szegedi. De ez akkor nem számított! Belevágtam és kiélveztem amíg lehetett és máig sem bánom! Annyi csalódás fog még mindannyiunkat érni az életben! Miért ne élvezhetnénk ki a jót? Ha nagyon zavar, hogy teszi a szépet de nem tudja, hogy mit akar akkor lépj te! Legyél rámenős! Mond neki, hogy akarod! Szerezd meg és érezzétek jól egymást! Ha pedig egyszer vége lesz egy keserédes tapasztalattal gazdagabban folytathatod az életed! Szerintem!
Sajnos igazatok van!
Köszönöm mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!