Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemel az a férj aki megcsalja a feleségét?
Nem tudom, én asszem, nem akarok ítélkezni mások párkapcsolata felett. Szomorú eset.
Hát, őszinténszólva, ezt neked kell érezni, mert én szerencsére nem vagyok benne ilyen helyzetben, úgyhogy ezáltal elképzelésem sincs, hogy mit tennék.
Részvétem az asszonynak. Egyébként egyszeri alkalom talán még nem halálos, égbekiáltó bűn, úgymond, de ha egyébként sorozatosan megtörténik, hát az már keményebb dió, szerintem a rendszeresen eljárás, megcsalás, az szakítást, válást von maga után,mert akkor az asszony már nem tudja azt megadni neki , amire vágyik, és akkor az asszonynak sincs egy olyanra szüksége, aki csalja. Tehát mindketten jobban járnak, ha nem kötik magukhoz egymást.
Ez félelmetes... miért ne lehetne ítélkezni 56%? A bűn az bűn. Engem is hanyagoltak már el munkahelyen, akkor most kezdjem el ellopkodni az összes elvihető dolgot, meg kezdjek el hazudozni, erkölcsileg rombolni a melóhelyet, meg kezdjek el trehányul ellátni a kötelességeimet? Nem basszus, nézek egy másik melóhelyet, ahol nem hanyagolnak, ahol megkapom a munkámért a tisztességes bért, emberi elismerést.
Ennyi.
Erkölcs, tisztesség. Mond ez vmit???
Azért ennyire ne éljük bele magunkat 68%... :DD
Elég a válás is. Az felér egy halállal. Ami miatt ragaszkodott, sunnyogott, lopott (pénzt, időt, bizalmat, stb.) az mind oda lesz. Tanulópénznek is elég durva, de vki csak így tud fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!