Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érdemel az a férj aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemel az a férj aki megcsalja a feleségét?

Figyelt kérdés

2019. okt. 16. 20:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
pont ugyant azt amit a feleség vagy a barátnő aki megcsalja a párját
2019. okt. 16. 21:02
 12/26 anonim ***** válasza:
30%
Ebben meg mi a nemfüggő?
2019. okt. 16. 21:04
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én asszem, nem akarok ítélkezni mások párkapcsolata felett. Szomorú eset.

Hát, őszinténszólva, ezt neked kell érezni, mert én szerencsére nem vagyok benne ilyen helyzetben, úgyhogy ezáltal elképzelésem sincs, hogy mit tennék.

Részvétem az asszonynak. Egyébként egyszeri alkalom talán még nem halálos, égbekiáltó bűn, úgymond, de ha egyébként sorozatosan megtörténik, hát az már keményebb dió, szerintem a rendszeresen eljárás, megcsalás, az szakítást, válást von maga után,mert akkor az asszony már nem tudja azt megadni neki , amire vágyik, és akkor az asszonynak sincs egy olyanra szüksége, aki csalja. Tehát mindketten jobban járnak, ha nem kötik magukhoz egymást.

2019. okt. 16. 21:06
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Inkább itt válaszolok kedves 46%: "Akkor baj ha egy férfinak vannak igényei?" - nem baj, sőt. De az igényt (a nyalókát) nem lopva kell megszerezni! A lopás, a hűtlenség bűn! És még sorolhatnám tovább a bűnöket (gyilkolás, erőszak stb). Minden lehetősége megvan egy felnőtt embernek, h ne lopjon, hanem legálisan, megdolgozva (párkapcsolat javítása/ ha nem megy új kialakítása) jusson az igényéhez. Van igénye, akkor dolgozzon meg érte, ne lopva, titkosan, sunnyogva szerezze azt meg.
2019. okt. 16. 21:08
 15/26 anonim ***** válasza:
27%
a kérdés miért tette,a nő hanyagolta? nem kell itélkezni.
2019. okt. 16. 21:20
 16/26 anonim ***** válasza:
78%

Ez félelmetes... miért ne lehetne ítélkezni 56%? A bűn az bűn. Engem is hanyagoltak már el munkahelyen, akkor most kezdjem el ellopkodni az összes elvihető dolgot, meg kezdjek el hazudozni, erkölcsileg rombolni a melóhelyet, meg kezdjek el trehányul ellátni a kötelességeimet? Nem basszus, nézek egy másik melóhelyet, ahol nem hanyagolnak, ahol megkapom a munkámért a tisztességes bért, emberi elismerést.

Ennyi.

Erkölcs, tisztesség. Mond ez vmit???

2019. okt. 16. 21:38
 17/26 anonim ***** válasza:
57%
Halált.
2019. okt. 16. 21:47
 18/26 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ügyvédet a válóperhez
2019. okt. 16. 21:54
 19/26 anonim ***** válasza:
17%
16-os,másképp fogalmazok,miért csodálkozik rajta hogy megcsalták ha hanyagolta?
2019. okt. 16. 21:55
 20/26 anonim ***** válasza:
90%

Azért ennyire ne éljük bele magunkat 68%... :DD

Elég a válás is. Az felér egy halállal. Ami miatt ragaszkodott, sunnyogott, lopott (pénzt, időt, bizalmat, stb.) az mind oda lesz. Tanulópénznek is elég durva, de vki csak így tud fejlődni.

2019. okt. 16. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!