Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves felnőtt nőnek 20 éves pasija van. Az ilyen nő valami mentális problémákkal küzdik? Az hogy 30 éves férfi és 20 éves lány kapcsolat sem jó hát még fordítva.
2019. okt. 16. 19:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80%

1. A kérdésed nem erről szólt.

2. Te magad írtad, hogy sok a 10 év korkülönbség, nem kell ebbe többet belelátni, akkor te miért láttál?

3. Nem biztos, hogy "kihasználásból" hagyott ott, lehet, hogy csak megunta, hogy egy életképtelen rinyagép vagy.

4. Szóval, ha a nők egy céltudatos, idősebb pasit választanak, biztosan goddiggerek, ha egy fiatalabb srácott, akkor mentális zavaraik vannak. Esetleg vannak tippjeid, kiket kéne választanunk? Tudom, a nyomi incelket....akkor lenne szép a világ.

2019. okt. 17. 06:07
 22/28 A kérdező kommentje:
Szóval itt a legtöbb válaszoló az lány. Azért nem értenek velem egyet.
2019. okt. 17. 10:09
 23/28 A kérdező kommentje:
Egyébként azokat kéne választanotok akik tisztességesen dolgoznak és még megbecsülik a nőket. De a legtöbb nő nem így választ már ebben a században sajnos.
2019. okt. 17. 10:10
 24/28 anonim ***** válasza:
80%

Most te akarod megmondani, hogy ki kibe legyen szerelmes? Ez aranyos. Ha így működne a világ, nem létezett volna a múltban kényszerházasság, hiszen mindenki tudatosan eldönthette volna, kibe szeret bele.

Mi lenne, ha a saját életeddel foglalkoznál? Komolyan, ha azt mondjuk, hogy aki fiatalabbal kezd, az beteg, meg hogy mekkora lúzer a másik srác, akkor neked jobb lesz? Megmutatod a csajnak, hogy egy szar fórumon idegenek szerint rosszul választott, ő meg a karjaidba omlik vagy elmegy terapeutához? Vagy mit szerettél volna ebből kihozni, amitől neked jobb lesz?

2019. okt. 17. 12:02
 25/28 anonim ***** válasza:
79%

Elég sok párt láttam ahol dolgozó emberek voltak együtt és kölcsönösen tisztelték egymást. Csak a közvetlen környezetemben kapásból 4 ilyen párt tudok mondani. Ha gondolkodnék, találnék még többet is. Te mozogsz rossz körökben, ha nem ezt tapasztalod. Vagy te is csak általánosítani tudsz a fészbúk meg insta posztok alapján? Mi lenne ha való életben is nyitott szemmel járnál?

De mindegy is. Hozzád hasonlóak is kellenek, hogy legyen kontraszt az értelmes emberek számára.

2019. okt. 17. 16:16
 26/28 anonim ***** válasza:
80%

Én egy becsületesen dolgozó, nem gazdag, alacsony, kedves férfihoz mentem hozzá. Aki egy idő után ugyanúgy más nők után csorgatta a nyálát mint a macsóbb férfiak is. Nincs arra biztosíték, hogy kiből lesz jó férj, hűséges pár.

De továbbra sem ciki, ha 10 év korkülönbség van két ember között bármelyik irányba.

2019. okt. 17. 16:38
 27/28 A kérdező kommentje:
Azzal van együtt az ember és annyi idősen akivel akar. De akkor ne határozzátok meg hogy dolgozzak vagy ne dolgozzak 27 évesen mert ez egyén dolga. Engem eltartanak és ez így van rendjén nincs nekem kedvem emberek közé menni pont az ilyen stílus és viselkedések miatt. Egy választ nem tudnak úgy megírni hogy a másikat ne sértsék meg a gyökér és ehhez hasonló válaszokra gondolok elsősorban.
2019. okt. 17. 16:39
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Édes fiam, te semmivel se vagy jobb.

De akkor maradj csak sértődékeny gyerek anyuék nyakán. Ez nem nekünk lesz rossz később, hanem neked. Ha a szülők meghalnak és dolgozni kényszerülsz, jó nagy hátránnyal fogsz indulni a munkaerő piacon pályakezdőként, 40+ évesen. Te tudod.

2019. okt. 17. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!