Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves felnőtt nőnek 20 éves pasija van. Az ilyen nő valami mentális problémákkal küzdik? Az hogy 30 éves férfi és 20 éves lány kapcsolat sem jó hát még fordítva.
2019. okt. 16. 19:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Ermahgerd.
2019. okt. 16. 19:46
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Egy 20 éves is felnőtt tudtommal.
2019. okt. 16. 19:50
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Küzdik XD
2019. okt. 16. 19:54
 4/28 anonim ***** válasza:
89%
Normális. Én tudok olyan pasiról, aki 18 évesen egy 34 éves nőt dugott meg, és együtt is volt vele egy kis ideig.
2019. okt. 16. 19:55
 5/28 anonim ***** válasza:
94%

Erre meg:

"Az hogy 30 éves férfi és 20 éves lány kapcsolat sem jó"

Miért ne lenne jó? Amúgy te mi alapján állapítod meg, hogy kinek mi a jó?

2019. okt. 16. 19:56
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
Miért zavar ez téged, ha jól eltudik vele lenni akkor miért ne?
2019. okt. 16. 19:57
 7/28 A kérdező kommentje:
Szerintem nem normális de kinek mi a véleménye.
2019. okt. 16. 20:03
 8/28 anonim ***** válasza:
93%

Ha nekik normális, akkor ki vagy te, hogy ítélkezz? Nem te élsz a kapcsolatukban. Nekik jó, neked nem, szerencsére nem is neked kell ilyen viszonyba bonyolódnod.

Szerintem amúgy normális, mindenki olyan párt választ, aki neki megfelel. Nem hinném, hogy emiatt mentális problémákkal küzdene bárki- az a nő, aki nem tervez komolyan, nem akar gyereket, ugyan miért problémázna azon, hogy fiatal a párja és nem tart ott, ahol ő nem is akar tartani? Semmi baj nincs egy ilyen felállással szerintem.

2019. okt. 16. 20:20
 9/28 anonim ***** válasza:
93%
32 éves vagyok. Rendre a 21-24 éves srácok udvarolnak. Most küldjem el őket, mert valaki szerint ez gáz?
2019. okt. 16. 20:26
 10/28 A kérdező kommentje:
Pontosan nem akar gyereket nem akar felelősséget vállalni nem akar önálló lenni egyszóval nem akar felnőni ezért választ faiatalabb párt magának. Ezzel nincs is probléma csak akkor nem értem hogy akkor miért hordanak le itt a gyakorikerdesek.hu-n hogy amikor kiírtam egy kérdést hogy mlassan 30 évese leszek 3-4 múlva és hogy nem dolgozok nem akarok elköltözni egyszóval nem akarok felnőni nem akarok felelősséget vállalni és akkor olyan válaszok jöttek hogy szégyen hogy ennyi iődsen nem dolgozok meg ilyen korban már rég külön kéne élnem és stb és stb. Nyilván akinek 10 év pláne a nő javára korkülönbség van akkor az a nő nem nagyon akar felnőni és azért jó neki a fiatalabb is meg úgyse akar magának családot a legtöbb esetben. Itt kezdem megérteni hogy bármilyen kérdést kiír az ember mindig az adott kérdező véleményének az ellentétjét írják a válaszokban sose voltak olyan válaszok aki bármiben is egyetért az adott kérdezővel és mindegy hogy milyen kérdést ír ki az adott kérdező.
2019. okt. 16. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!