Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/28 A kérdező kommentje:
Én srác vagyok de azért udvarolnak a fiatalok az idősebb nőknek mert kiakarják probálni egy tapasztalt emberrel. Nyilván ha 50 éves lesz a nő a férfi meg 40 éves már nem fog kelleni a nő ezért sem hosszúak az ilyen kapcsolatok.
Azta, te tényleg beteg vagy! Nem akarni családot nem ugyanaz, mint ha saját magáért se akarna felelősséget vállalni valaki. Nem dolgozni és szülőkkel élni önszántadból gáz. Nem akarni gyereket, családot, mókuskereket nem az. Tádám!
2019. okt. 16. 20:40
Szerinted. Esetemben ez abszolút nem így van. Amíg nem villantok személyit, senki nem hiszi el hány éves vagyok. Ezt értsd úgy, hogy tavaly többször elkérték a kis kártyát, mikor piát vettem. Na meg tapasztalt se vagyok, de ez más tészta.
Elég nagy tévedésben élsz és ahogy nézem, csak a düh beszél belőled.
Egyébként a szüleim is ilyenek. Anyámnak mindig fiatalabb párjai/férjei voltak és csak 50 éves kora után kezdett el tényleg öregesedni. Apám 55 évesen még mindig megkapta a dehogy vagy te 50 éves felkiáltásokat.
Habár az is igaz, hogy én elég sajátos eset vagyok.
Egyébként mi lenne, ha a saját életeddel törődnél és nem másokéval? :)
2019. okt. 16. 20:42
14/28 A kérdező kommentje:
Ez a a nő nem akar elköltözni nem akar önálló életet élni mondjuk ezzel a 20 éves pajiával és dolgozni sem dolgozik. Én hasonló vagyok csak srác és 27 éves illetve kapcsolat nélküli. De engem ezért lehordanak és cikinek tartják őt viszont nem és a gondolkodása olyan mint egy tinédzseri ez a tipikus pán péter szindróma én ebben szenvedek de ez a nő is.
És akkor mi van?
Savanyú a szőlő? Csípi a szemed, hogy neki van párja és neked nincs? Mert ez jön le.
Foglalkozz a magad dolgával.
A csaj meg majd megkapja az élettől, amiért "megdolgozik". Ahhoz neked semmi közöd.
Vagy tetszik a nő titkon? Tényleg nem értelek. Csak a kisfiús hisztit látom.
2019. okt. 16. 20:48
Na, álljon meg a menet! Te azt kérdezted, hogy normális-e egy 30 éves nő és egy 20 éves férfi kapcsolata. A válasz: igen. Nem tudtuk az előzményeket, most már azon háborogsz, hogy nem akar dolgozni, otthon lakik, az tényleg gáz , akkor is ha te teszed, akkor is ha ő. De ennek semmi köze a korkülönbséghez és nem mentális betegség. Őt is csak azért lehet megszólni amiért téged, hogy az anyja nyakán lakik és nem dolgozik. nem azért, hogy hány éves a párja.
2019. okt. 16. 21:15
Rohadtul semmi közöd hozzá, gyökér!
2019. okt. 16. 22:08
"Az hogy 30 éves férfi és 20 éves lány kapcsolat sem jó hát még fordítva."
Miért ne lenne jó? Semmit nem befolyásol az életkor ha a két félnek hasonló a mentalitása. Tökéletesen tud működni bármilyen kapcsolat két felnőtt ember között életkortól függetlenül. Mi ennél nagyobb korkülönbséggel vagyunk együtt 10 éve. Te egyszerűen csak irigy és rosszindulatú vagy, valószínűleg emiatt vagy egyedül is.
2019. okt. 16. 22:19
19/28 A kérdező kommentje:
Na ennyit jó néhány Magyar emberről. A válaszokat normálisan is meglehet válaszolni úgy hogy a másik embert nem sértjük meg. Sajnos ilyen a legtöbb ember. A kérdésemre visszatérve nem értettétek meg a kérdésemet. Megfogalmazom másképpen. Normális hogy egy 30 éves nő tinédzserként éli az életét 0 felelőséggel és ezért mert nem akar felnőni csak a nála jóval fiatalabb pasikra néz rá és van kapcsolatban pont azért mert velük még tud gyerekesen viselkedni. Ennek a nőnek volt korábban vele egyidős párja is de elhagyta a párja mert felnőtt fejjel is úgynevezett "hello kitty" személyiségü. Nem azzal van probléma hogy valaki ennyi idősen nem akar felnőni és hogy van fiatalabb párja hanem az hogy az ilyenek kihasználják a fiatal srácokat és ha szakít vele a nő a sráctól aki meg szerelmes belé de otthaggya a nő nem fogja tudni feldolgozni vagy csak nehezen. Nekem is ez volt 20 évesen. Egy nálam pár évvel idősebb lány udvarolt aztán kihasznált. Öngyilkos is akartam akkor lenni csak nem tettem meg mert feldolgoztam nehezen. Viszont az ilyen nők pont azért mert gyerekesen viselkednek csak addig jó a fiatal srác amig fiatal vagy csak 1-2 évig aztán szakít velük mint egy szemetes ládával. Sajnos ez a helyzet.
Ez megint nem kérdés, csak sírás-rívás. Most már jobb, hogy kipanaszkodtad magad?
A stílusod vonzotta be az általad kifogásolt válaszokat. Azt kaptad amit érdemeltél. Miért is háborodsz fel ezen? Te mennyivel vagy jobb, hogy egy másik ember életén csámcsogsz? Sememmyivel.
A választ meg te is tudod, úgyhogy tényleg nem kérdést tettél fel, csak panaszkodni akartál egy sort. Attól még hogy sokan erre és így használják az oldalt még mindig nem erre való.
2019. okt. 17. 04:16
Kapcsolódó kérdések: