Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők, akiknél a férfi külseje fontosabb az anyagi helyzeténél?
Nekem már az ilyen kérdések miatt nincs kedvem idejönni...
Moderátorok helyében nem is engednék fel ilyen kérdéseket. Logikailag erre a kérdésre két válasz létezik:
1. igen, léteznek olyan nők akiknek a férfi külseje fontosabb az anyagi helyzeténél
2. nem, nem léteznek, ma már minden egyes nőnek a férfi anyagi helyzete fontosabb a külsejénél
Komolyan van olyan ember aki szerint a 2. válasz igaz??
Körülbelül tök mindegy mi a kérdés egyébként, ami így kezdődik, hogy létezik-e olyan aki.... általában egy teljesen értelmetlen kérdés. Mégis mi a motiváció ennek a kiírására? Adok pár tippet, döntsd el mire gondoltál, mi a valódi kérdésed, ha már az IQ-d nincs azon szinten, hogy magadtól megfogalmazz egy kérdést.
- Szerintetek is gyakoribb, hogy a nőknek a férfi külseje fontosabb az anyagi helyzeténél, mint fordítva?
- A ti környezetetekben is gyakoribb, hogy a nőknek a férfi külseje fontosabb az anyagi helyzeténél, mint fordítva?
Ha pedig esetleg gondolkozni is szeretnél a témáról, vagy valami előre mutatót kapni, nem csak közös sopánkodásra vágysz néhány tipp:
- Mi oka lehet, hogy egy nőknek a férfi külseje fontosabb az anyagi helyzeténél?
- Szerintetek is az anyagi helyzetem miatt nem kellek a nőknek? (magyarázattal) - Bár szerintem ez is ostoba feltételezés, de legalább értelmezhető kérdés, ha már az vagy.
- Mit tehetnék, hogy jobb anyagi helyzetben legyek? (magyarázattal)
- Mit tegyek, hogy kevésbé frusztráljon az anyagi helyzetem? (magyarázattal)
Bárcsak elolvasnák az érintettek, nem hiszem, hogy túl sok kérdéshez másolni fogom, de más másolhatja a gondolatmenetet, akit szintén bosszant.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!