Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Jóképű ez a férfi? Mit szólnál ha mondjuk oda menne hozzád?
Az igazán jó nőknek nem kellenek szépfiúk. Ferfiasabb arcot szeretik. Én férfiként nem egy ilyen alakkal cserélnék arcot. KB. Bud Spencernek volt olyan arca, meg teste, meg úgy én block élete fiatalkoraban amire a feminin, aranyos csajok a legjobban buknak, az ilyesmi alakokba esnek bele.
Az alatta lévő macskáról tudni valamit? Nagyon cuki :)
Amúgy helyes pasi, de nekem a férjem a top!
Istenem mennyi ész kell ahhoz hogy valaki akinek bejön ez a pasi le leszbikusozzon mást akinek nem jön be. Szep is lenne ha enis ezt tennem pepitaba...
Üzenem ennek a hozzászólnak hogy édesem! Nem téged minősítettünk ezzel. Így nem kell magadra venned és megsértődnöd ha valakinek ez a figura nem jön be. Nyugodj meg. Nem akarjuk elvenni eloled... es nem is vagy kevesebb tobb emiatt.
Istenem... szegenyke. :~D
Nem tetszik.
Ha odajönne megmondanám, férjnél vagyok. Nekem ő a legklasszabb pasi.
Jóképű, de őszintén szólva zavar, hogy bárgyú a mosolya (vagy a tekintete). Ha megszólítana és a fenti érzésen túl semmi egyéb nem fogalmazódna meg bennem, akkor nem lenne randi, meg semmisem.
Az alkalmi hancúrt azért zárnám ki, mert azt gondolnám, hogy valószínűleg el van ájulva magától, ezért szex közben is a saját izmait stírölné a tükörben, ahelyett, hogy velem foglalkozna😂 (irónia)
Jokepu,de nekem a 20 eves jokepu fiuk jonnek be.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!