Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Jóképű ez a férfi? Mit szólnál ha mondjuk oda menne hozzád?
2019. okt. 14. 10:10
2/29 anonim válasza:
Határozottan jóképű, de nekem nem kellene.
5/29 anonim válasza:
Jokepu, ez teny, de nem kene hosszabb tavra. Max egy kis..tudjatok :)
6/29 anonim válasza:
Jóképű, de nem randiznék vele, mert férjnél vagyok.
7/29 anonim válasza:
Ha valaki ilyen katalógus mosollyal közelítene felén, megszaporáznám a lépteim, mert tuti el akar adni valamit.
8/29 anonim válasza:
Jóképű, de nekem túl szépfiú kategória.
Havernak jó lenne.
9/29 anonim válasza:
Idióta kérdés, persze hogy jóképű.
William Levy, latin-amerikai sorozat szereplő, modell.
Maximálisan jól néz ki az pali, férfi szemmel is.
10/29 anonim válasza:
Szerintem is jóképű. Nyilván örülnék neki, ha ilyesmi pasi közeledne hozzám :) Viszont a randi vagy esetleges párkapcsolat már a személyiségétől függ. Azért csak a jóképűségétől még nem vetném magam hanyatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!