Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghalna a párod képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meghalna a párod képes lennél egy idő után új kapcsolatba kezdeni?

Figyelt kérdés

Van rengeteg nő és férfi akinek ha meghal a párja egy idő után új kapcsolata lesz.

Mert a férfiak nem bírják ki p..na nélkül a nők pedig nem bírják ki f..sz nélkül ezért bele kezdenek egy új kapcsolatba pedig ez nagyon csúnya dolog.

Szerintem halott gyalázás szerintem tiszteletben kellene tartani a elhunyt szerelmét a illetőnek és nem kellene belevágni egy új kapcsolatba csak azért hogy a nemi vágyait meg a boldogságot új megpróbálja át élni.

Ha pl egy férfi meghal és a barátnője új kapcsolatba lép akkor szegény férfi biztos foroghat a sírjában hogy a barátnőjét dugják milyen rossz lehet neki ő meg a koporsóban rohad.

2019. okt. 13. 16:00
1 2 3
 11/21 Rockarc ***** válasza:
94%

Hm. En egyaltalan nem varnam el, hogy utanam az egesz eletet boldogtalansagban, vagy keserusegben elje le. Ha tudnek jelezni a tulvilagrol, siman alairnam neki, hogy lepjen tovabb, legyen boldog. Valasszon egy legalabb olyat, mint en voltam es en is orulni fogok.

43F

2019. okt. 13. 17:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Aki hagya azt hogy dugják a feleségét barátnőjét akár ebben a világban akár a túlvilágon van akkor is az a én szememben nem férfi.
2019. okt. 13. 17:45
 13/21 Rockarc ***** válasza:
100%

Kerdezo. Ezen nem veszunk ossze, azt gondolsz, amit akarsz. Csak nem ertem, ha szilard allaspontod van a kerdesben, akkor minek irsz ki kerdest? Nem kell itt gyozkodni senkit a velt igazadrol. Elveszed a teret azoktol, akik tenyleg segitseget kernek.

Ja, es ha a vegere mar odasikerult irnod amit, szerintem meg akkor mindenki onzo es flugos, aki igy gondolkodik, mint te. Ahogy nezem olyan sokan nem helyeseltek az allaspontodat, pedig itt a GYK-n azert elegge ki szokott terni kretensegdetektor az alapallasbol. Veled van a gond. Ezen gondolkozz el, ne a tulvilagi miszteriumon.

43F

2019. okt. 13. 17:50
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Meghalnék az lenne az utolsó vágyam, hogy a párom legyem boldog valakivel. Minek kéne sirasson sokáig? Inkább őrizzen, mint szép emléket és legyen boldog azzal, aki utánam jön. 30n
2019. okt. 13. 19:25
 15/21 A kérdező kommentje:

Ja igen és aztán egy pár év múlva meg szépen elfelejtene és megházasodna aztán amikor meghalna nem hozzád temetnék el hanem a új felesége mellé.

és ha találkoztok a túlvilágon akkor neki már nem fogol jelenteni semmit.

2019. okt. 13. 19:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora retard vagy Kérdező... Ha lenne kicsit több önbizalmad és nem lennél ennyire önző, akkor talán észrevennéd magad, de így a falnak beszél itt mindenki. Akkor minek írtad ki a kérdést?
2019. okt. 13. 20:01
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
De ha ennyire h.ülye vagy érzelmi síkon, hogy ezt nézed ki a párodból, hogy elfelejtene, akkor marha szép bizalmi kapcsolatotok lehet épp a jelenben is...
2019. okt. 13. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyám 36 volt, amikor meghalt faterom. Ma 80 éves, és soha többé nem ment férjhez. Azt mondta, olyan férfit úgysem talál még egyet, mint apám volt. De én, noha sok-sok éve imádom asszonykámat, nem tartom ezt követendő példának. Minden ember boldog akar lenni. Arra születtünk, nem pedig arra, hogy egy életen át gyászoljunk, urambocsá' olyan valakit, akit már rég nem szerettünk, csak megszokásból maradtunk vele. Majd ha felnősz, megérted ezt.
2019. okt. 13. 20:13
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon szeretem a férjemet, soha nem hagynám el, de ha meghalna, biztos, hogy egy idő után lenne kapcsolatom. 39 éves vagyok, nem gondolom, hogy életem végéig egyedül szeretnék élni. Ha én halnék meg, azt szeretném, ha valaki gondoskodna a férjemről. Egy kedves lány, aki szereti.

A bátyám 42 éves korában halt meg. A felesége akkor volt 40. Azt hitte, hogy az ő életének is vége. A gyerekek miatt összeszedte magát. Nemrégen megismerkedett egy kedves férfival. Azóta a családom minden összejövetelén ott vannak. Szívesen látjuk az új párját, természetes, hogy befogadtuk a családba. A szüleim is örülnek az új kapcsolatnak, pedig ők a fiukat veszítették el. Mind örömmel látjuk, hogy a pasi szereti a sógornőmet és a gyerekeket is. Együtt ápolják a sírt. Nem felejtették el, csak élik az életüket. Szerintünk ez így van rendben.

2019. okt. 13. 20:42
 20/21 A kérdező kommentje:

Ezek a mai lányok úgy gondolkodnak hogyha nem dugják meg őket akkor magányosak maradnak , szerencsére nekem nem ilyen a gondolkodásom.

Attól még lehet barátokat szerezni közösségbe járni egyáltalán nem lesz magányos az ember ha nem dugják meg minden nap.

2019. okt. 13. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!