Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, lehet-e ebből ezek után több? Vagy csak én látok bele többet? :/
Nekem sem tiszta a kapcsolatotok lenyege. Definialnad, hogy te mit ertesz az egyutt vagyunk szavak alatt? Mert a leiras alapjan olyan, mintha ez a kapcsolat neha partneri, neha barati lenne, de igazabol egyik se.
Eloszor is le kene szogezni par dolgot. Pontosan mit akarsz te ettol a kapcsolattol? Haz, csalad, gyerekek, nyaralasok, nyugdij? Ezert nem tudod magad se, hogy mi van, mert a semmiben logsz, adhoc modon elsz, 1 napnal elorebb nem gondolkodsz. Nem mintha a joval idosebb baratod nagyon mas lenne, de az o viselkedese mogott tobb tudatossagot velek felfedezni. De o nem akar veled se hazat, se kozos gyereket semmit. Szorakoztatod, neki meg jol esik.
43F
14 evvel idosebb nalad. A fiatalsagodnak szol az, hogy keresi a tarsasagod, nem a szemelyisegednek, hiszen azzal nem tudott egyutt elni.
De a kerdesekre nem valaszoltal. Mi a celod ezzel az emberrel? Mit akarsz tole? Mit varsz a kapcsolattol? Hogyan kepzeled el 1-3-5-10 ev mulva? Ezeket ne keruld ki soha. Ha ezekre tudsz valaszolni, akkor tudsz tovabblepni. Legalabbis megkerdezni tole ugyanezeket. Aztan lehet rajta filozni, hogy mennyire egyeznek. Nekem mirol szol egy kapcsolat? Mozibajarasrol meg fozesrol? Fel kene noni, mar nem vagy tini.
43F
Hany eves vagy?
Latszik, hogy az elejen rajott o is, hogy te tobbet akarsz, o meg lazat, ezert kezdte leepiteni a dolgot. Annyira sablonos, meg a parbeszedek is.
A pali jatszik veled, de ebbol nem lesz semmi, csak ilyen szexkapcsolat, ahogy most is. Te meg sirni fogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!