Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miből ismerszik meg az, ha valaki szerelmes? (lent folyt)
2 randi után nem feltétlenűl szerelmes az ember... Miben nyilvánul meg ez a bunkózás? Azt látod biztos, hogy amikor ilyen leszel arra, hogy reagál nem? Ha negatívabb lesz akkor nem tetszik neki abban biztos lehetsz... Főleg ha érzékenyebb típusról van szó.
Az viszont nekem fura, hogy elköszönéskor mindig azt mondja, hogy szeret... Megvan a helye és az ideje, nem pedig csak így mondogatni, de ez lehet csak az én "hülyeségem"
ne aggódj, néha én is szoktam paraszt lenni a kedvesemmel pedig meghalnék érte! Ettöl még lehetsz szerelmes...:)
22/L
ha kicsúszik a szádon egy bunkó megjegyzés, mondd el neki, hogy nem azért mondod, mert valami bajod van vele, csak úgy jött, és ha zavarja, akkor megpróbálod tartani magad.
én is sokat bunkózok mindenkivel, főleg azokkal, akiket nagyon szeretek, de elfogadtak ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!