Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kamaszok közti szex/szerelem más, mint a felnőtt kori?
Miből maradtam ki?
Figyelt kérdés
A mai napig sajnálom egy kicsit, hogy csak 21 évesen veszítettem el a szüzességem, pedig már az sem tegnap volt. Úgy érzem kimaradtam valamiből, mert tizenévesen a szerelem valamivel másabb, mint felnőttként. Illetve arra is emlékszem hogy kamaszkoromban majdnem felrobbantam, akkor tényleg ment volna a napi többszöri szex folyamatosan, éveken keresztül is. (Olyankor valami brutál a tesztoszteron termelés.)
Akiknek volt ezekben részük már tizenévesen, azok mit mondanak? Annak a meg nem tapasztalásával tényleg valami olyat veszítettem el, ami soha nem jön már vissza, vagy azért nem ilyen rossz a helyzet? Nagyon irigy voltam azokra a barátaimra, akik már 15-16 éves korunktól akár nagy viszonzott szerelmeket éltek át, de még azokra is, akik csak össze-vissza dugtak.
2019. okt. 6. 22:49
1/6 anonim válasza:
Persze, mindenképp más, de nem feltétlenül pozitív értelemben, mármint tény, a legtöbb embernek talán jót tesz, hogy fiatalon hülye, és van ez-az. De azért sok olyan fiú van, akinek 15-6 évesen nem adatik meg a dolog, és 20 fölött jön el. Minden dolog ami adott korban nem volt, vissza nem térő alkalom, élmény, de nem biztos, hogy ez negatív hosszútávon, szóval szerintem nem igen vagy nem válasz kategória.
2019. okt. 6. 22:55
2/6 anonim válasza:
15evesen jöttem össze a sráccal, és 22 amikor elváltak útjaink. Igen totál más volt az,mint pl most a férjemmel. Akkor nem volt gondunk, nem volt gyerek, nem volt munka, nem voltak a mindennapi teendők csak az iskola és az, hogy egymás vágyait kielégítsük. Előtte nem éltünk át azokat a pofára eseseket mint amit a későbbiekben. Tehát összegezve életem egyik legszebb időszaka volt, olyan érzelmileg valóban tiszta, szexben pedig mocskos.Szep volt, jó volt, elmúlt.
2019. okt. 6. 23:45
3/6 anonim válasza:
Ha ezen keseregsz, akkpr bármi jobb lesz? Én is 21 évesen vesztettem el, de ez van. Előre nézek, nem vissza.
2019. okt. 7. 00:15
4/6 anonim válasza:
Nem az a problémád hogy más vagy nem más - hanem hogy azt érzed kimaradtál valamiből, vágyódsz valami után amit nem kaptál anno meg. Ez még nem gond, de közben meg érzed, hogy az, mert befolyásolja a jelenlegi viselkedésedet. A kérdés az, hogy fogod tudni ezt magadban feldolgozni.
2019. okt. 7. 01:57
5/6 anonim válasza:
Jezusom. En tokre nem banom hogy 18 evesen vesztettem el a szuzessegem.
Van aki meg azt hiszi kimaradt valamibol? Jezusom...
2019. okt. 7. 06:43
6/6 anonim válasza:
Nyilván azóta sincs rendszeres szexuális életed, pedig a farkad már egyre kevésbé áll fel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!