Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Összejönnétek olyan lánnyal, akiről kiderül,hogy 2 évig szexkapcsolatban állt egy nála 22 évvel idősebb férfival?
Már abbahagytám pár hete és közeledünk egymához...de nem tudom...ez olyan durva :/
A lány 21 éves különben.
Csak nagyon beleszerettem.:/
Egy nagyon szép és okos ,nirmális csajról van szó. Az egyetemen ismertem meg már utolsó évesek vagyunk, nem gondoltam volna hogy első évtől kezdve egy idősebb pasival kavar,sose mondta .
Fura is volt mindig,hogy ilyem szép lánynak nincs pasija,mert ezt az idősebbet soha nem mondta el,de más pasikhoz se közeledett az egyetemen .
Akkor tényleg hagyjam ?:/
Ezek szerint hűséges volt hozzá,nem értem a mi a gond ezzel.
Elítéled mert valakivel tartósan együtt volt,csak azért mert a társadalmi normák keretei közé nem fér be egy ilyen kapcsolat?
Szerintem ha megismer a csaj jobban, ő nem fog többet akarni tőled,S megoldja a "problémádat"
Szerintem hagyd a lányt!
Te nem az ő kategóriája vagy!
Ha te már kételkedéssel kezded, akkor te nem vagy alkalmas egy normális kapcsolatra!
A lány elmondta neked a titkát, s te azon agyalsz, hogy a pasi öregebb volt! Na, és???
Szerintem hagyd békén a lányt, jobban meg lesz ő nélküled, mint te nélküle!
A későbbi kockázat te lennél ebben a kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!