Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Összejönnétek olyan lánnyal, akiről kiderül,hogy 2 évig szexkapcsolatban állt egy nála 22 évvel idősebb férfival?
Már abbahagytám pár hete és közeledünk egymához...de nem tudom...ez olyan durva :/
A lány 21 éves különben.
Ha szerinted durva akkor nem passzol hozzád ez a lány. Jobb ha kihagyod, minthogy majd szenvedj miatta.
Nekem is felejtős lenne ilyen nő.
Az attól függ, hogy a vénember eltartotta-e.
Ha igen, akkor bottal se piszkálnám.
Nem tartotta el,ezt bizotsra rudom.
Most hogy vége a szexkapcsolatnak,most is barátok maradtak és mondta hkgy ha össze is jövünk,lesz hogy elmegy vele beülni beszélgetni és h fogsdjam el mert hogy magyon jó barát és szoros baráti lelki kötelék alakult ki vagy mi.
Tudni kell hogy elhagyta a lányt az apja kisiskolás korában. Talán emiatt van ez?
" ha össze is jövünk,lesz hogy elmegy vele beülni beszélgetni és h fogsdjam el mert hogy magyon jó barát és szoros baráti lelki kötelék alakult ki vagy mi."
Nem hiszem. Sajnos szerintem ennek előbb utóbb az lesz a vége, hogy megcsal vele.
Az utolsónak teljesen igaza van. Ez így sajnos skip.
F/24
Ha nem tudnek rola, akkor is valahol kibukna elobb utobb, hogy valami baja van. Ilyet az ember nem csinal ok nelkul, a mentalis problemak kezeletlenul meg tobb teruleten is elo fognak jonni. Ez a problema, nem az, hogy kivel es hanyszor, az csak tunet.
43F
Fogalmam sincs kivel szexelt eddig a párom, de rohadtul nem is érdekel.
Ha 43 éves palival kafatyolt, abban semmi extra nincs. 60 felett megértettem volna, de így szerintem nem para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!