Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik egy parkapcsolatba nagyobb reszt a szex miatt mennek bele?
Ha egy csinos nőt leveszel a lábárol könnyedén alkalmi szex kedvéért,megnyugtatlak,hogy nem te vagy a menő és a jóképű legény,mert azok a nők 2 hét múlva már egy alja trógerrel fog vigyorogva dumcsizni! Azoknak a gyönyörű csinos nőknek mindegy,hogy ki a partner..
Ez számomra nem vonzó.. én biztos nem dugnék meg olyan nőt akiben korábban egy koszos tróger járt! És ezek a butácska csajok ilyen romlottak akiket általában könnyű megszerezni. Magyarul ha neked könnyű,akkor másnak még könnyebb,és ők is megkapják.
#12 szerintem több lány szüzességét vettem el, mint ahányat te valaha akár csak meztelenül láttál, de ok, nyilván olyanokra hajtok akiket minden tróger megkap:D
Úgy az elmúlt 15 lányból a harmadának volt előtte 3-4 srác (kapcsolatok, 1-2 alkalmi), a többinek ennél kevesebb. Nem az én műfajom a macsóskodás, nem is emiatt vagyok vonzó azt gondolom.
Nem mindegy,hogy lány,vagy nő!
Tizenévesekkel a legkönnyebb kezdeni! Ők könnyen megadják magukat szinte mindenkinek! Abba mi a kihívás? Ugyan már!
Én az igazi érett nőket szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!