Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem undorodtok azoktól a csajoktól akik előttetek már voltak valakivel? :D
figyelj engem megcsalt a pasim 6 év után! fél éven keresztül mellettem döngetett egy másik csajt, akinek volt pasija, szóval nem szépítek négyen voltunk egyszerre egy ágyban, de nem egy időben :S
most akasszam fel magam ? nincs ezen mit szépíteni, azt a f@szt szoptam, amit előtte a másik csaj pi.nájából vett ki !!!!
25/L
22:20 vagyok, nem nem kaptam el semmit, mert gumival védekeztünk, mert abba hagytam a gyógyszert mivel babát akartunk , sajnálni azt nem kell, soha nem sajnáltattam magam, hamar túllettem gyökérkirályon !
Úgy jöttem rá, hogy a csaj férje megkeresett, segítsek lebuktatni őket, mert neki fontos a váláshoz stb , bele mentem és nem bántam meg, de még egy párszor ágyba kellett bájnom azzal a majommal és az nehéz volt rohantam zuhanyozni és megjegyezte, hogy azok szoktak egyből zuhanyozni, akiknek van vkijük , hogy a szerető ne érezze a másik pasi szagát ! ekkora baromságot nem is hallottam azóta, de két nap múlva sikerült fényképezővel felfegyverkezve rájuk nyitnunk és életem legizgalmasabb estéje volt esküszöm , hogy miért, mert úgy éreztem így hamarabb túl leszek rajta, és így is lett !
hehehe, köszike , jót nevettem !!!!! :)))
tudni kell ezeket a dolgokat kizárni az ember életéből és kész ennyi, nekem olyan, mintha meg sem történt volna és nem azért, mert megalázónak tartom, hogy megcsaltak !
egyszerűen nem ér annyit, hogy erre időt pocsékoljak , az élet megy tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!