Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan engedjek el egy gyönyör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjek el egy gyönyörű szexis nőt?

Figyelt kérdés
Nem illünk össze szerinte. Tény hogy nagyon sok nőtől csak szex kellett, de vele nem így vagyok. Sajna ő ezt nem így látja. Nem szeretném ha nem folytatnánk, de hogy bizonyítsak?
2019. szept. 29. 17:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Így még nem néztem egy nőre sem. Tudja rólam hogy kedvelnek a nők és ezt én eddig maximálisan ki is használtam. Konkrét okot nem tudom miért mondta. Tudom hogy valtoznom kell, de már van kiért.
2019. szept. 30. 07:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor talán mondd meg neki ezt... az őszinte kommunikáció nagyon fontos. Meg mellé tettekkel bizonyíthatod.
2019. szept. 30. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!